Belediyelerde görev yapan 12 kayyım’ın görev yeri değişti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararnamesi ile 422 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi. Kayyım olarak görev yapan 12 kaymakamın görev yerleri de değişti.

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, İstanbul’da 12, Ankara’da 4, İzmir’de ise 10 kaymakamın görev yerleri değiştirilirken, kayyumluk yapan kaymakamlardan 12’si farklı görevlere atandı, yerlerine yeni kaymakamların ataması yapıldı.

Bölge illerinde atamaya tabi tüm ilçelere kaymakam ataması gerçekleştirilirken bu bölgelerde tayine tabi olan vali yardımcıları, kaymakamlar ve özellikle kayyumluk yapanlar farklı görevlere atandı.

İl emniyet Müdürleri değişti

Kararname sonrası boş kalan ilçelere kaymakam vekili görevlendirildi, 922 ilçenin tamamına kaymakam verildi. Diyarbakır İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın Polis Başmüfettişi, Sakarya İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya Diyarbakır İl Emniyet Müdürü, Antalya İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan Urfa İl Emniyet Müdürü, Urfa İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş Sakarya İl Emniyet Müdürü, vekaleten Siirt İl Emniyet Müdürlüğü görevini yürütmekte olan Polis Başmüfettişi Hakan Yıldırımoğlu Siirt İl Emniyet Müdürü olarak atandı.

Serhat News

(sg)

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Belediyelerde görev yapan 12 kayyım’ın görev yeri değişti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir