Cezaevinden izinli çıkan kişi annesiyle kız kardeşini öldürdü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Bahçelievler’de 10 gün önce cezaevinden izinli olarak çıkan 35 yaşındaki Uğur Falay, annesi 58 yaşındaki Hüsna Falay ve 21 yaşındaki kız kardeşi İrem Falay’ı öldürdü. Uğur Falay daha sonra Beyoğlu’na giderek bir camide intihar etti.

 

İstanbul Valiliği olaya ilişkin açıklama yaptı. Valilik, camide intihar eden Uğur Falay’ın evinde, annesi ve kız kardeşinin ölü bulunduğunu, yapılan ön incelemede her iki olayda da aynı silahın kullanıldığı sonucuna varıldığını bildirdi.

 

Valilikten yapılan açıklamada bugün saat 10.40 sıralarında Beyoğlu Nusretiye Camisi içerisinde, 20 suç kaydı bulunan Uğur Falay’ın (35) ruhsatsız tabancayla intihar ettiği belirtildi.

 

Yapılan çalışma sonucunda bu kişinin, 15-25 Mart tarihlerinde cezaevinden izinli çıktığının tespit edildiği aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

 

“Şahsın ev adresine inceleme amacıyla gidildiğinde ise Uğur Falay’ın annesi Hüsna Falay (59) ve kız kardeşi İrem Falay (22) ikametleri içerisinde ölü olarak bulunmuştur. İntihar mahallinde ve evde bulunan boş kovanlarda yapılan ön incelemeler sonucunda, intihar olayıyla iki kadının öldürülmesi olayında aynı silahın kullanıldığı sonucuna varılmıştır. 7.65 çapında tabancanın kullanıldığı her iki olayın oluş şekli, kriminal incelemenin ardından netlik kazanacaktır. Konu ile alakalı tahkikat devam etmektedir.”

 

 

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Cezaevinden izinli çıkan kişi annesiyle kız kardeşini öldürdü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir