Erzurum’da 2 polisin yaralandığı olayda bir tutuklama

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erzurum’da 2 polis memurunun yaralanmasına ilişkin yakalanan 4 kişiden 1’i tutuklandı.

Erzurum’da ehliyetsiz sürücü ile akrabalarının saldırısında 2 polis memurunun yaralanmasına ilişkin gözaltına alınan 4 şüpheliden 1’i tutuklandı. Yakutiye ilçesinde “dur” ihtarına uymayarak servis minibüsüyle kaçan ehliyetsiz sürücü Ali A’ya (18) ofislerinde işlem yapmak isteyen 2 polis memurunu çıkan arbedede yaraladıkları gerekçesiyle gözaltına alınan Ali A. ve babası Y.A. ile akrabaları M.E.A, D.A’nın emniyetteki işlemeleri tamamlandı.

Polislerce adliyeye götürülen şüphelilerden baba Y.A. “görevli memura mukavemet” suçundan çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı, M.E.A. ve D.A. da adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Sürücü Ali.A. da emniyetten salıverildi.

Şükrü Paşa Mahallesi’nde devriye görevi yapan polis ekipleri, durumundan şüphelendiği Ali A. (18) idaresindeki 25 S 0436 plakalı öğrenci servisini durdurmak istemiş, “dur” ihtarına uymayarak kaçan ehliyetsiz sürücüye ofislerinde işlem yapılmak istenmişti.

Bu sırada sürücü, babası Y.A. ile akrabaları M.E.A. ve D.A. ile çıkan arbedede 2 polis memuru yaralanmış, olaya karışan 4 şüpheliyi gözaltına alınmıştı.

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Erzurum’da 2 polisin yaralandığı olayda bir tutuklama

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir