Erzurumlu Milli atlet Koçak memleketinde coşkuyla karşılandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Avrupa Atletizm Şampiyonası’nda 1500 metre yarışında 4.16.86’lık derecesiyle Avrupa şampiyonu olan Dilek Koçak, memleketi Erzurum‘da coşkuyla karşılandı.

Erzurumlu Dilek Koçak, İsrail’de düzenlenen 20 Yaş Altı Avrupa Atletizm Şampiyonası’nda 1500 metre yarışında 4.16.86’lık derecesiyle Avrupa Şampiyonu oldu. Uçakla kente gelen milli sporcu için Erzurum Havalimanı’nda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkililerince karşılama töreni düzenlendi. Koçak’a arkadaşları ve öğretmenleri sevgi gösterisinde bulundu. Milli sporcu, çiçekler ve davul zurna eşliğinde “bar ekibi” tarafından karşılandı.

Erzurumlu Milli atlet Koçak memleketinde coşkuyla karşılandı - AA 20230811 31899619 31899616 AVRUPA SAMPIYONU MILLI ATLET DILEK KOCAK MEMLEKETI ERZURUMDA COSKUYLA KARSILANDI

Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Dilek ve antrenörü ile gurur duyduklarını söyledi.

Milli sporcu Dilek Koçak da kendisine destek olan herkese teşekkür etti. Şampiyon olduğu için mutlu ve gururlu olduğunu aktaran Dilek, “Yarış çok tempolu geçti. Ülkemi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştım. Bu yarış benim için bir başlangıçtı. Bir kapının açılışıydı. İnşallah çok daha ileriye gideceğim. Daha önceden evden televizyondan olimpiyatları falan izliyordum. ‘Ben de koşarım, bunları geçerim’ diyordum. Öyle bir hayalim vardı ve kavuştum” diye konuştu. (AA)

Erzurumlu Milli atlet Koçak memleketinde coşkuyla karşılandı - AA 20230811 31899619 31899618 AVRUPA SAMPIYONU MILLI ATLET DILEK KOCAK MEMLEKETI ERZURUMDA COSKUYLA KARSILANDI

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Erzurumlu Milli atlet Koçak memleketinde coşkuyla karşılandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir