Gazeteci Sinan Aygül’e saldırı: 1 polis açığa alındı, 2 koruma gözaltında

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani’nin korumaları tarafından saldırıya uğrayan Gazeteci Sinan Aygül’ün ifade işlemleri tamamlandı.

Gazeteci Şenol Bali’nin Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Aygül’ün şikayeti sonucu bir polis memurunun açığa alındığını ifade etti.

Belediye Başkanı Geylani’nin Aygül’ü aradığını ifade eden Bali, “Sinan Aygül’ün  ifade işlemleri bitti. Aygül, iki korumadan şikayetçi oldu. Aygül’e saldıran polis memuru açığa alındı ve her iki koruma da gözaltına alındı. Belediye Başkanı Geylani de geçmiş olsun dileği için Aygül’ün telefonunu aramış” dedi.

Gazeteci Sinan Aygül’e saldırı: 1 polis açığa alındı, 2 koruma gözaltında - WhatsApp Gorsel 2023 06 17 saat 21.57.36

Öte yandan, Tatvan Belediye Başkanı Geylani, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda olayın takipçisi olacağını yazdı.

Geylani, “Bugün Tatvan’da yaşanan olay bizleri derinden üzmüştür. Yaşanan talihsiz olay ile ilgili Belediye personelimiz Yücel Baysali açığa alınmıştır. Olayın bizzat takipçisiyim” dedi.

NE OLMUŞTU?

Gazeteci Sinan Aygül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda silahlı kişilerce saldırıya uğradığını duyurdu.

Hastanede tedavi altına alınan Aygül, paylaşımında “Biraz önce Tatvan’da belediye başkanı Mehmet Emin Geylaninin silahlı korumalarının saldırısına uğradım. Belediyeye ait araçtan inerek saldıran şahıslar arkamdan kafama vurduktan sonra küfredek ‘Bir daha başkan hakkında yazarsan geberirsin’ diye tehditler ettiler. Tavan Devlet Hastanesine götürülüyorum” ifadelerini kullandı.

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Gazeteci Sinan Aygül’e saldırı: 1 polis açığa alındı, 2 koruma gözaltında

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir