Kürt ailenin 4 ferdi ölü bulunmuştu: Cinayetin perde arkası

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz günlerde Kürt bir ailenin 4 ferdi ABD’nin Teksas eyaletine bağlı Allen kentindeki evlerinde ölü bulunmuştu. Ailenin 4 yaşındaki kızının ise kısa süre önce boğulduğu ortaya çıkmıştı. Polis olayın cinayet ve intihar vakası olduğundan şüpheleniyor.

Geçtiğimiz Pazartesi günü Kürt bir aileden 4 kişi, Dallas’a 50 kilometre uzaklıktaki Allen kentinde evlerinde ölü bulundu.

Polis, ölen çocukların büyükannesinin eve geldiğinde kapıyı çaldığını ancak kimsenin açmaması üzerine polisi aradığını, bunun üzerine eve giden ekiplerin baba Ferman Serwani, anne Leyla Serwani ve 2 yaşındaki oğulları Metin Şerwani ile 12 yaşındaki Şahin Şerwani’nin cesedi ile karşılaştıklarını açıkladı.

Ailenin 4 yaşındaki kızı boğulmuştu

Rûdaw’ın haberine göre Aslen Güney Kürdistanlı olan ailenin 4 yaşındaki kızları Liyan Şerwani’nin üç hafta önce bir havuzda boğulduğu ortaya çıktı.

Polis, bu boğulma olayının bir etken olabileceği ihtimali üzerinde duruyor. Buna göre baba Ferman’ın önce eşini ve çocuklarını öldürdüğü, sonra da kafasına sıktığı ihtimali üzerinde duruyor.

Olayın ardından polis ailenin üyesi olduğu Allen İslam Derneği ile iletişime geçti.

Allen İslam Derneği Müdürü Imam Shahed Hoque, “Aile bize gelip giderdi. Özellikle cuma günleri namaza gelirlerdi. Merkezimizin programlarına ailenin çocukları da katılırdı” dedi.

Imam Shahed Hoque, ailenin 4 yaşındaki kızlarını kaybettikten sonra nasıl bir zorluk yaşadığını tahmin edemediklerini söyledi.

‘Birimiz bu süreci yaşamadıkça bunu anlayamayız’

Ancak yine de böyle bir şeyi beklemediklerini belirten Hoque, “Birimiz bu süreci yaşamadıkça bunu anlayamayız. Kızlarının ölümü aileyi çok üzdü” diye konuştu.

Şerwani ailesinin en çok sevdiği üyesini yakın zamanda kaybettiğini ve bunun acısına dayanamadığını belirten akrabalar, 4 yaşındaki kızın ölümünün ailenin tek başına kaldırabileceği bir acı olmadığına dikkati çekti.

Öte yandan polise yöneltilen ailenin ölüm nedeninin cinayet ve intihar olduğundan emin olup olmadıkları sorusuna, polis basına açıklama yapmak istemediğini söyledi.

Tüm ihtimaller küçük Liyan’ın havuzda boğularak ölmesinin aileyi büyük bir ruhsal bunalıma ittiğini gösteriyor.

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kürt ailenin 4 ferdi ölü bulunmuştu: Cinayetin perde arkası

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir