Özdağ kendini İçişleri Bakanı olarak ilan etti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

7’li koalisyonun cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ arasındaki pazarlığın ayrıntıları netleşmeye başladı. Özdağ, kendisinin İçişleri Bakanı olacağını ima ederken, İçişleri Bakanlığı’nı istediği bilinen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in tavrı merak konusu oldu.

28 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala siyasi arenada hareketlilik sürüyor. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunda Sinan Oğan’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleme kararının ardından Yedili Masa’nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşme yapan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın hangi şartları masaya koyduğu merak ediliyordu.

İçişleri Bakanlığı vaadi

Twitter’da “CHP Gençlik Kolları duvarları “Suriyeliler gidecek” yazılarıyla boyadı.” paylaşımını alıntılayarak bir açıklamada bulunan Özdağ, “Öncelikle elinize sağlık gençler. Size Zafer Partisi’ndeki şablonları da verelim. Ve söz ben İçişleri Bakanı olarak yollayacağım” ifadelerini kullandı.

Özdağ bu paylaşımı alıntılayarak kendisinin İçişleri Bakanı olacağını ima etti ve saat 11’de açıklama yapacağını duyurdu. Yedili Masa’da İçişleri Bakanlığı’nı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in istediği belirtiliyordu.

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Özdağ kendini İçişleri Bakanı olarak ilan etti!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir