Van AKSA’da ‘aksa(k)’ hizmet

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van’da AKSA Doğal Gaz AŞ’nin önünde saatlerce sıranın kendilerine gelmesini bekleyen yurttaşlar, yaşanan kuyruk çilesine biran önce çözüm bulunmasını istedi.

Yüzbinlerce abonesi bulunan AKSA Van Doğal Gaz AŞ’nin kent merkezinden uzak bir yerde hizmet vermesi ve bunun yanı sıra personel ve gişe sayının az olması nedeniyle, ağır aksak yürütülen işlemler yurttaşları canından bezdirdi. Sabah saat 6-7 gibi numara almak için geldiklerini dile getiren yurttaşlar, işlemlerin yapılması için gün boyu sıranın kendilerine gelmesini beklediklerini söyledi.

‘Bunların yaptığı zulümdür’

Yurttaşlar, oluşan yoğunluktan dolayı ortaya çıkan tepkilere karşı yetkililerin bu duruma kayıtsız kaldıklarını belirterek, “Bunların yaptığı züllümden başka bir şey değil. Bu halka onca eziyet çektirmek insafsızlıktır. Kent merkezinde 400 binden fazla evde doğal gaz kullanıyor. Burada kasa kasa para kazanan bu şirket iş ve işlemler için sadece bir şubesi bulunuyor. Bu şubede de sadece 7 gişe bunlardan 3’ü ise çalışmıyor, 4 gişeyle bunca insan seline nasıl hizmet verilir? Soruyorum size” diye konuştular.

‘Su yok, lavabo yok, wc yok’

Kuyrukta saatlerdir beklediklerini ifade eden yurttaşlar yaşanan duruma isyan ederek, “Sabahın köründe gelip sırasını bekleyen insanlar akşama kadar burada sürünüyor.  Su yok lavabo wc yok. İnsanlar burada temel ihtiyacını giderecek bir yer bulamıyor. Bir şubeyle bu hizmet sağlıklı hizmet veremez. En azında 2-3 şubesinin olması gerekiyor. Teknoloji bu kadar gelişmişken açma kapama işlemleri internet üzerinden de yapma olanaklarını geliştirmelidir. Bunca insan bu manzarayı hak etmiyor” şeklinde tepkilerini dile getirdiler.

Serhat News

(lg)

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Van AKSA’da ‘aksa(k)’ hizmet

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir