‘Van Tanıtım Günleri’nde Haluk Levent ve Rewşen Çeliker sahne alacak

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

VAN FED öncülüğünde bu yıl 23 – 26 Kasım 2023 tarihleri arasında İstanbul’da yapılacak olan ‘Van Tanıtım Günleri’nde ünlü sanatçı Haluk Levent ve Rewşan Çeliker sahne alacak

Van Dernekler Federasyonu (VAN FED) öncülüğünde bu yıl 23 – 26 Kasım 2023 tarihleri arasında İstanbul Yenikapı Etkinlik Alanı’nda yapılacak olan ‘Van Tanıtım Günleri’nde sürpriz sanatçılar sahne alacak.

İstanbul Yenikapı Etkinlik Alanı’nda bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Van Tanıtım Günleri için yoğun bir hazırlık yapılıyor. Van’ın yöresel lezzetlerinden kültürüne, doğal güzelliklerinden gastronomi kültürüne kadar birçok yönüyle tanıtımının yapılacağı etkinlikte ünlü sanatçı Haluk Levent ve Rewşan Çeliker sahne alacak.

Vanlılara güzel bir akşam yaşatacak olan Haluk Levent ve Çeliker konseri, İstanbul Yenikapı Etkinlik Alanı’nda 24 Kasım 2023 günü saat 18.00’de başlayacak. Van Dernekler Federasyonu yönetimi, tüm vatandaşları Van Tanıtım Günlerine hem de düzenlenecek olan konserlere davet etti.

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
‘Van Tanıtım Günleri’nde Haluk Levent ve Rewşen Çeliker sahne alacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Avatar
    23 Kasım 2023, 13:04

    […] VAN FED tarafından düzenlenen Van tanıtım günleri başladı. Van, 23-26 Kasım tarihleri arasında ‘Urartuların Başkenti Van, İstanbul’da’ sloganı ile İstanbul’da tanıtılacak. […]

    Cevapla