AKP il başkanının oğluna yapılan silahlı saldırının detayları belli oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AKP Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu’nun oğlu Mücahit Delioğlu’na yapılan silahlı saldırı olayına ilişkin 2 kişi tutuklandı. Tutuklanan şahısların ifadeleri ortaya çıktı.

Geçtiğimiz cumartesi günü AKP Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu’nun oğlu Mücahit Delioğlu’na bir kafede silahlı saldırı düzenlenmişti. İki ayağından yaralanan Delioğlu’nun hastanedeki tedavisi sürerken olaya ilişkin gözaltına alınan Abdulselam Aslan ile Abdulkadir Aslan çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

‘İşe yerleştirmesi için 200 bin TL verdim’

Dün sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Mücahid Delioğlu, saldırının esas hedefinin AKP Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu olduğunu öne sürdü.

Olaya ilişkin tutuklanan Abdulselam Aslan ise emniyet müdürlüğündeki sorgusunda Mücahit Delioğlu’na kendisini işe yerleştirmesi karşılığında 200 bin TL para verdiğini, ancak söz konusu işe girişi yapılmadığı için parasını geri istediğini, parasını alamayınca da silahlı saldırıyı düzenlediğini iddia etti.

Mücahit Delioğlu’nun ise her iki şahsı da tanımadığını, bu şahısların başka birileri tarafından yönlendirilmiş olduğunu ifadesinde dile getirdiği ortaya çıktı.

Serhat News

 

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
AKP il başkanının oğluna yapılan silahlı saldırının detayları belli oldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir