AKP Van belediyelerini kazanmak için seferberlik ilan etti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AKP İpekyolu İlçe Başkanlığı tarafından yeni yönetim atama ve tanıtım toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan AKP İlçe Başkanı Yavuz Kuşan, Van belediyelerini kazanmak için seferberlik ruhuyla çalışacaklarını söyledi.

AKP İpekyolu İlçe Başkanlığı yeni dönem yönetim ve yürütme kurulu üyelerinin tanıtım toplantısı yapıldı. Kentte bir otelde yapılan toplantıya AKP’li eski ve yeni yöneticiler katıldı. Toplantıda konuşan İlçe Başkanı Yavuz Kuşan, ikinci kez İpekyolu İlçe Başkanlığı’na geldiğine dikkat çekerek, yapmacık bir siyaset yapmayacağını da dile getirerek, gönülden konuşacağını ve samimi bir şekilde halka hitap edeceğini kaydetti.
Kuşan: “2024 yılı Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde bizi zafere taşıyacak bir ekip, bir yol arkadaşlığı, bir ekip ruhu da oluşturmaya çalıştık. Bugün bunun ilanı için karşınızdayız. Derdimizi kuşandık, hazırlıklarımızı yaptık, ekiplerimizi kurduk, hedefimizi belirledik. Mart 2024’te Van’ın kalbini kazanmakla kalmayıp Van’a yıllar sonra aynı zamanda Büyükşehir Belediyesi’ni de kazandıracak ekiple çalışmalara başlayacağız,” dedi.

Son seçimde HDP açık fark atmıştı

2019 yılında yapılan yerel seçimlerde Van Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere; Edremit, İpekyolu, Tuşba, Başkale, Çaldıran, Muradiye, Özalp, Saray ve Erciş ilçelerinde belediyeleri HDP kazanmıştı. AKP ise Gevaş, Gürpınar, Çatak ve Bahçesaray belediyelerini kazanmıştı. Seçimden sonra YSK; Tuşba, Edremit ve Çaldıran belediyelerini kazanan adayların KHK ile görevden uzaklaştırıldığı gerekçesini göstererek, mazbata verilemeyeceğini açıklamıştı. Bu nedenle seçimleri ikinci sırada bitiren AKP’li adaylara mazbata verilmiştir. Ancak seçimlerden kısa bir süre sonra İçişleri Bakanlığı tarafından HDP’nin kazandığı belediyelerin tamamına kayyım atanmıştı.

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
AKP Van belediyelerini kazanmak için seferberlik ilan etti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir