DEM Parti Van İlçe Eşbaşkanları mazbata alıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DEM Parti’nin rekor oyla 14’te 14 yaptığı Van’da büyükşehir Eş Başkanlarından sonra İlçe Eşbaşkanları da İlçe seçim kuruluna giderek mazbatalarını aldılar. Eş Başkanlar daha sonra Belediye’ye giderek görevlerine başladı.

Edremit

 

İpekyolu Belediye Eş Başkanları Canan Uzunay ve Cevdet Altındağ, Van Adliyesine giderek İlçe Seçim Kurulunda mazbatalarını aldılar. Mazbata töreninden sonra Eş Başkanlar beraberindekilerle birlikte davul-zurna eşliğinde İpekyolu Belediyesine gelerek görevi devir aldı. Devir teslim törenine yurttaşlarda büyük ilgi gösterdi.

 

 

Edremit

Van’ın merkez ilçesi olan Edremit ilçesinde Belediye Eş Başkanları Rabia Başak Koç ve Cemil Komi İlçe seçim Kuruluna giderek mazbatalarını aldılar. Eş Başkanlarına seçilmiş Belediye meclis üyeleri ile yurttaşlarda eşlik etti. Mazbata töreninden sonra konuşan ş Başkanlar Rabia Başak Koç ve Cemil Komi mazbatanın barışa vesile olması temennisinde bulundu. Eş Başkanlar daha sonra belediyeye geçerek görevlerine başladı.

DEM Parti Van İlçe Eşbaşkanları mazbata alıyor - Edremit Es Baskanlar

Tuşba

 

Eş başkanlar Hanım Akkoş ve Ümit Keser, belediye meclis üyeleri öğle saatlerinde Van il Seçim Kurulu’na geldi. Burada evrakları imzalayan eş başkanlar ve meclis üyeleri mazbatalarını teslim aldı.Mazbata alımının hayırlı olmasını dileyen eş başkan Hanım Akkoş, “Bu mazbatanın barışa, demokrasiye, beraberliğe ve hizmete vesile olmasını umuyoruz. Bütün Tuşba halkına çok teşekkür ederiz. Herkese hayırlı olsun” dedi. Eş başkan Ümit Keser ise, “Başta Tuşba ilçe eş başkanlarımız ve yönetici arkadaşlarımız, ilçe seçim komisyonumuz, annelerimiz, gençlerimiz, 164 bin Tuşbalı başta olmak üzere bütün hemşerilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. Buradan halkımıza söz veriyoruz; 5 yıl boyunca Tuşba halkına en iyi hizmeti sunmak için çalışıp elimizden gelen en iyisini yapacağız. Belediye Eş Başkanı Hanım Akkoş mazbatasını İlçe Seçim Kurulu Başkanın elinden alırken, Ümit Keser’e ise mazbatasını Dem Parti temsilcisi ve İlçe seçim kurulu üyesi İsmet Tan, takdim etti.

DEM Parti Van İlçe Eşbaşkanları mazbata alıyor - Tusba Es Baskanlar

Çatak

 

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Çatak’ta yüzde 57.89 oy alarak Belediye Başkanı olarak seçilen DEM Parti Çatak Belediye Eş Başkan Adayları Reşat Eraslan ve Gülten Baran, mazbatasını İlçe Seçim Kurlundan alarak Çatak Belediyesinde görevi teslim aldı. Çatak İlçe Seçim Kurulunda düzenlenen ve meclis üyelerinin de mazbataların aldığı törene, Çatak Dem Parti Belediye Meclis üyeleri, Dem Parti İlçe Başkanı Tayyip Balka, Kanaat önderleri ve partililer katıldı. Çatak Belediye Eş Başkanları Reşat Eraslan, Gülten Baran ve beraberindekiler mazbata töreninin akabinde Belediye binasına geçti. Belediye Konferans Salonunda vatandaşlara hitap eden Eraslan; “Bizleri bu zorlu süreçte destekleyen tüm Çatak halkına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Çatak ufak bir yer, hepimiz birbirimizi tanıyoruz, hep birlikte bir aile olacağız. Belediye olarak, hiç kimseyi ayırt etmeden, ihtiyacı ne olursa olsun, herkese hizmet vereceğimizi söylemek istiyorum. Bize verilen bu desteğin hakkını en iyi şekilde vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Hepimize hayırlı uğurlu olsun.” İfadelerini kullandı.

DEM Parti Van İlçe Eşbaşkanları mazbata alıyor - Catak Es Baskanlar

 

Muradiye

 

DEM Parti Muradiye Belediye Eş Başkanları Hediye Sayıner ve Barış Yılmaz’da İlçe Seçim kuruluna giderek mazbatalarını aldılar. Belediye meclis üyeleri ile yurttaşlarında eşlik ettiği mazbata töreninden sonra Eş Başkanlar ve beraberindekiler belediyeye geçerek göreve başladılar. Eş Başkanlar burada yaptıkları konuşmada halka hizmet için seferber olacaklarını söyledi.

DEM Parti Van İlçe Eşbaşkanları mazbata alıyor - Muradiye Es baskanlar

Saray

 

DEM Parti’nin seçimleri rekor oyla kazandığı Saray İlçesinde ise Belediye Eş Başkanları Filiz Öztürk ve Davut Acar’da kalabalık bir kitleyle Saray İlçe Seçim Kuruluna giderek mazbatasını aldı. Mazbata sonrası Eş Başkanlar belediyeye giderek görevlerine başladı.

DEM Parti Van İlçe Eşbaşkanları mazbata alıyor - Saray Ilce Esbaskanlar

 

Gürpınar

DEM Parti’nin farkla AKP’den aldığı yerlerden biri olan Gürpınar’da Belediye Eş başkanları Mukaddes Karakoç ile Mehmet Tahir Ertaş mazbatalarını alarak göreve başladılar. İlçe seçim kurulunda mazbata alan Eş Başkanlar daha sonra belediye binasına geçti. Eş başkanlar burada tebrikleri kabul etmeye başladı.

 

DEM Parti Van İlçe Eşbaşkanları mazbata alıyor - Gurpinar Es Baskanlar1

Özalp

 

DEM Parti’nin kalesi konumunda olan sınır ilçesi Sorun değil Özalp Belediye Eş Başkanları Sakine Kutpınar ile Ecevit Ceylancı İlçe Seçim Kurulunda mazbatalarını aldı. Eşbaşkanlar mazbata alımından sonra halka teşekkür ederek, çalışmalarına başladı. Eş başkanlar 8 Nisan Pazartesi günü kitlesel bir şekilde belediyeye giderek çalışmaların startını verecek.

DEM Parti Van İlçe Eşbaşkanları mazbata alıyor - Ozalp Es Baskanlar

DEM Parti Van İlçe Eşbaşkanları mazbata alıyor - 888888

Erciş

 

AKP’nin itiraz ettiği yerlerden biri olan Van’ın Erciş İlçesinde Belediye Eş Başkanı Güler Temel ve Baran Bilici mazbatalarını alarak göreve başladı. İlçede AKP eski balan yardımcılarından Fatih Çiftçi’yi aday göstermesine rağmen DEM parti adayları farkla kazanmıştı.

DEM Parti Van İlçe Eşbaşkanları mazbata alıyor - Ercis

Çaldıran

 

AKP’nin itirazından dolayı gecikmeli olarak mazbata verilen Çaldıran İlçesi’nde Belediye Eş Başkanları Hatice Atabay, Fettah Hasçelik sabah saatlerinde Çaldıran Adliyesine giderek mazbatalarını aldı.

 

Bahçesaray

 

AKP’nin kalesi durumunda bakılan ve DEM Parti’nin farkla aldığı Bahçesaray’da  Belediye Eş Başkanı Ayvaz Hazır İlçe Seçim Kurulunda mazbatasını alarak göreve başladı.

 

Gevaş

DEM Parti’nin ilk kez belediye kazandığı yerlerden biri olan Gevaş İlçesinde Belediye Eş Başkanları   Kübra Aktı  ve Ruknettin Hakan İlçe Seçim Kurulunda akşam saatlerinde mazbatalarını aldılar. Eş Başkanlar daha sonra miting havasında bir karşılamayla belediye binasına geçti. İlçe halkın hayram havasında eş başkanları karşılaması ise dikkat çekti.

DEM Parti Van İlçe Eşbaşkanları mazbata alıyor - Gevas Es baskanlar DEM Parti Van İlçe Eşbaşkanları mazbata alıyor - Gevas es baskanlar2

 

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
DEM Parti Van İlçe Eşbaşkanları mazbata alıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Avatar
    10 Nisan 2024, 21:51

    Yalan haber paylaşıyorsun Bahçesaray hakkında arada ki fark 8 oy ve itiraz süreci devam ediyor dem in adayı daha mazbatasını almış değil

    Cevapla