DEM Parti Van’da seçim çalışmalarını hızlandırdı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Van-DEM Parti İl Örgütü, Büyükşehir eşbaşkanları ve ilçe eşbaşkanları seçim çalışmalarını sürdürüyor.

 

DEM Parti İl Örgütü ve Belediye eşbaşkan adayları sabahın erken saatlerinde seçim çalışmalarına başladı. DBP Eşbaşkanı Harun Okay, DBP İlçe Eşbaşkanı Fatma Erbaga, Milletvekili Zülküf Uçar, Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Neslihan Şedal, Tuşba Belediyesi Eşbaşkan adayı Ümit Keser ve meclis üyeleri Tuşba ilçesinin Atmaca (Heves), mahallesini ziyaret etti. Ziyarete Atmaca mahallesi ile başlayan partililer daha sonra Kom (Ocaklı), Zorava (Yemlice), köyleri ile devam etti.

 

Sokakta, taziye evlerinde, kahvelerde yurttaşlarla bir araya gelen Eşbaşkan adayı Neslihan Şedal, Van Milletvekili Zülküf Uçar ve beraberindeki partililer yoğun ilgiyle karşılandı. Toplanan yurttaşlara kısa bir konuşma yapan Neslihan Şedal, 31 Mart yerel seçimlerin önemine dikkat çekti. Kürt halkının elinden kayyum zoruyla alınan belediyelerin geri alınmasının yolunun yurttaşların oylarına sahip çıkmakta geçtiğine dile getiren Şedal halktan destek istedi.

 

Heyet daha sonra Tuşba ilçesine bağlı Akçaören mahallesi ziyaret etti. Burada yurttaşlara seslenen Milletvekili Zülküf Uçar, “Halkımıza sürekli şöyle bir propaganda yapılıyor; işte siz bu partiye oy verirseniz eşbaşkanları içeride şimdiki adaylarda için de aynı tehlike var. Bu belediyeleri ne kadar kazanırlarsa kazansınlar, kayyum atanır. Bu sahtekarlıktır, bu sahtekarlık bireysel bir sahtekarlık değil, mensubu oldukları partinin sahtekarlık politikalarının sonucudur. Bütün başkanlarımız ve adaylarımız günlerdir sahada, halkla birlikte çalışıyor” dedi.

 

Edremit

Seçim çalışmaların sürdüğü Edremit İlçesinde ise Galericiler sitesi ziyaret edildi. Milletvekili Gülcan Kaçmaz Sağyiğit’inde yer aldığı seçim çalışmalarında esnaflar ziyaret edilerek destek istendi.

 

DEM Parti Van’da seçim çalışmalarını hızlandırdı - secim2 DEM Parti Van’da seçim çalışmalarını hızlandırdı - secim3 DEM Parti Van’da seçim çalışmalarını hızlandırdı - secim4

 

Serhat  News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
DEM Parti Van’da seçim çalışmalarını hızlandırdı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir