DEVA Partisi Van İl Başkanı İrven görevine başladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Seçim öncesi istifa ederek AKP’ye katılan DEVA Partisi Van İl Başkanı Erdinç Peker yerine atanan Av. Erkan İrven, görevine başladı.

Seçim öncesi istifa ederek AKP’ye katılan DEVA Partisi Van İl Başkanı Erdinç Peker yerine atanan Av. Erkan İrven, görevine başladı. Görevine başlamasıyla ilgili yazılı açıklama yapan Av İrven, Genel Başkan Ali Babacan’a teşekkür ederek, “Bu kararın partimizin kuruluşundan bu yana yanımızda yer alan görev yapmış tüm kıymetli yol arkadaşlarıma ve saygıdeğer Van halkına hayırlı olmasını dilerim.

DEVA Partisi Van İl Başkanı İrven görevine başladı - deva irven

Çıktığımız bu onurlu yolda, temel insan hak ve hürriyetleri ışığında güzel Van’ımıza  her yönüyle gece – gündüz hizmet edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. DEVA  Partisi Van il ve ilçe teşkilatlarımızı zenginleştirerek yeni yüzlerle kolektif bir anlayışla, istişareye değer veren çalışkan, dürüst liyâkatli ve cesur hemşerilerimizle birlikte partimizi büyüteceğiz” dedi.

Ülkenin refah ve demokratikleşmesi

Konuşmasında DEVA Partisini ülke geleceğindeki yeri ve önemine de dikkat çeken İrven, şunlara dikkat çekti: “Demokrasi ve Atılım partisi; özgürlükçü, demokrat Türkiye’nin ana akım partisidir. Türkiye toplumuna emanet edilmiştir. Partimize Van halkı ve Türkiye sahip çıkacaktır. Buna yürekten inanıyorum. Deva Partisi Genel başkanı Sayın Ali Babacan tertemiz geçmişiyle, demokrasiye olan inancıyla, herkesi kucaklayan, ayrıştırmayan, halkını kandırmayan ülkenin refahı, zenginliği ve mutluluğu için çaba sarf eden bir liderdir. Genel Başkanımızın ön açıcı direktifleriyle, halkımıza karşı olan borcumuzu çok çalışarak ödemeye çalışacağız. Kendimize ve insanımıza güveniyoruz. Van halkına karşı siyasette dürüstlüğü vaat ediyoruz. Allah kadim Van halkına karşı bizleri mahcup etmesin.”

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
DEVA Partisi Van İl Başkanı İrven görevine başladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. Avatar
    31 Ağustos 2023, 10:57

    […] DEVA Partisi kurucularından Ahmet Faruk Ünsal, sanal medya hesabında Ali Babacan’a yönelik eleştirilerini paylaşarak, istifa ettiğini açıkladı. […]

    Cevapla
  2. Avatar
    28 Ekim 2023, 15:43

    […] Deva Partisi Van İl Başkanlığı yeni kadrolarıyla birlikte basın açıklaması gerçekleştirdi. Açıklamada konuşan ve yeniden İl Başkanı olarak seçilen Erkan İrven, azimli kadrolarıyla yeniden daha güçlü bir başlangıç yapacaklarının altını çizdi […]

    Cevapla
  3. Avatar
    9 Kasım 2023, 13:42

    […] Partisi Van İl Başkanı Av. Erkan İrven ve beraberindeki heyet Serhat News büromuzu ziyaret […]

    Cevapla