Erdoğan Van’da LGBTİ+’ları hedef aldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van’da seçim mitingine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, LGBTİ+ üyelerini hedef alarak, muhalefeti LGBTİ+ üzerinde eleştirdi.

14 Nisan’da yapılacak olan seçim çalışmaları kapsamında Van’a gelen AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan Beşyol Meydanı’nda halka seslendi. Yoğun polisiye önlemleri altında kente gelen Erdoğan, çevre illerden taşıma sistemiyle getirilen vatandaşlara burada seslendi. Erdoğan Van’da yaptığı konuşmada 85 milyonun ‘tarihinin en güvenli, huzurlu, rahat, müreffeh dönemini’ yaşadığını iddia etti. Konuşmasında sık sık Van’da LGBTİ+ hedef alan Erdoğan, muhalefet partilerine LGBTİ+ desteklemekle suçladı. HDP, CHP, İYİ Parti içinde LGBTİ+’ların olduğunu da iddia eden Erdoğan, “Ama Ak Parti, MHP içinde bunlar asla yoktur” diye konuştu.

Erdoğan “Kardeşlerim, devletinize güvenin, bize güvenin, huzurunuza ve namusunuza göz diken terör örgütü bir daha kılınıza bile ilişemeyecek” ifadesini kullandı.

Erdoğan konuşmasında şunları kaydetti:

“- Bizim dinimizde Türk, Kürt, Arap şu bu yok. Biz sadece Allah için seviyoruz. Kürt kardeşlerimi de aynı anlayışla seviyoruz.

  • Bundan sonra Gabar terörle anılmayacak, bundan sonra Gabar, o bölgede ayrı bir petrol zenginliğiyle anılacak.
  • Bu ülkenin başına bir CHP’li getirmek için karşınıza geldiklerinde bunun hesabını sormayacak mısınız?
  • Bu gördüğünüz Selo benim 51 Kürt kardeşimin ölümüne neden oldu. Bay Bay Kemal gelince onu çıkartacağız diyor. Bu iş Türk – Kürt meselesi değil, Alevi- Sünni meselesi değil insanlık meselesi. Ancak biz iktidarda olduğumuz sürece adalet yerini bulacaktır. Benim 51 Kürt kardeşimin canına kıyanlara biz cezaevinden çık demeyiz, hepsi hesabını ödeyecek.
  • 85 milyon vatandaş, tarihinin en güvenli, huzurlu, rahat, müreffeh dönemini yaşarken, Türkiye’yi eski karanlık günlerine döndürmenin kime faydası var?
  • Geçmişlerini ve kendilerini inkar pahasına düşmüşler Kılıçdaroğlu’nun peşine, nereye doğru gittiklerini bile bilmiyorlar.
  • Köprü, havalimanı yenir mi ama biz onları Bay Bay Kemal’e bırakıyoruz, afiyet olsun.”

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Erdoğan Van’da LGBTİ+’ları hedef aldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir