Erdoğan’dan Van yorumu: İkinci partiyiz

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Van seçimleri ile ilgili dikkat çeken yorum: “Bunca hizmete rağmen ikinci partiyiz”


Seçimler sonrası katıldığı ilk canlı yayında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Van seçim sonuçları ile ilgili çarpıcı bir yorumda bulundu.

14 Mayıs seçimlerinde yüzde 49,5 oranında oy alan ve 2. tur için çalışmalara başlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim sonrası ilk kez kameraların karşısına geçti.

CNN Türk ve Kanal D Ortak yayınında Ahmet Hakan ve Hande Fırat’ın konuğu olan Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim ile ilgili soruları yanıtladı.

Seçimde alınan sonuçlarla ilgili yorumuyla birlikte yeni süreç ve daha bir çok konuyu cevaplayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, özellikle deprem bölgesindeki vatandaşlara ve oradaki oy oranlarına dair yapılan olumsuz yorumlar sonrası Van ile ilgili de yorumda bulundu.

Erdoğan: böyle bir şey yok!

Van ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

“Şu anda bile biz Van’da malesef ikinci parti konumundayız. Birinci parti değilliz. Bu kadar hizmete rağmen… Böyle bir şey yok! Ama bu demek değil ki ben Van’ı ihmal edebilirim. Batıda ne ise Doğu’da da, Güneydoğu’da da ben aynı hizmeti vermek zorundayım. Bu sorumluluğu üzerime aldığıma göre bu ülkenin tamamı bu hizmete layıktır.” dedi. (Sahrivan gazetesi)

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Erdoğan’dan Van yorumu: İkinci partiyiz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir