Erzurumspor 3 sezondur transfer yapamıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erzurumspor, futbolculara olan borcunu ödeyemediği için üç sezondur transfer yapamıyor. Kulübün hedefi, ikinci transfer dönemine kadar borçlarını ödemek.

Futbolda, 26 Haziran’da başlayan transfer dönemi dün sona erdi. Trendyol 1. Lig’de mücadele eden Erzurumspor, 4,5 milyon euro borcunu ödeyemediği için transfer yapamadı.

Kulüp, 11 Ocak-9 Şubat 2024 tarihleri arasındaki ikinci transfer dönemine kadar bu borcu ödeyerek transfer tahtasını açmayı hedefliyor.  

Yasak üç sezondur sürüyor

Bir dönem Erzurumspor’da top koşturan futbolcular, alacaklarını tahsil edemedikleri gerekçesiyle UEFA’ya başvurmuş, UEFA da borcunu ödeyemeyen Erzurumspor’a transfer yasağı getirmişti. Kulüp, borcu ödeyemediği için üç dönemdir transfer yapamıyor.

Yasak nedeniyle altyapıdan kadrosuna takviye yaparak mücadelesine devam eden Erzurumspor, ligin ilk dört haftasında üç beraberlik, bir mağlubiyet aldı.

Üç puanla 12. sırada yer alan mavi beyazlılar, ligin beşinci haftasında kendi sahasında Altay ile karşılaşacak. Maç, 16 Eylül Cumartesi günü saat 16.00’da Kazım Karabekir Stadyumu’nda oynanacak.

Duvar’dan Emrullah Bayrak’a konuşan Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal, geçen yıl takımda mücadele eden 13 oyuncudan forvet oyuncusu Aaron Samuel Olanare dışındaki tüm futbolcularla anlaşma sağlandığını kaydetti.

A takımına altyapıdan 17 kişinin dahil edildiğini anlatan Dal, bu futbolcuların 11’inin Erzurumlu olduğunu söyledi. İkinci transfer dönemine kadar takımın borcunu ödemek için çalışacaklarını dile getiren Dal, herkesi taşın altına elini koymaya davet etti.

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Erzurumspor 3 sezondur transfer yapamıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Avatar
    12 Ekim 2023, 10:33

    […] 1. Lig’in 8 haftası geride kaldı. Transfer tahtasını bu yıl da açamayan Erzurumspor, 2 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 4 beraberlik aldı. […]

    Cevapla