Hakkari’den ithal gelen aşiret ağası Cumhur İttifakını destek verdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hakkari’den Van’a gelen Sılehi Aşireti Lideri Mehmet Alayı Atlı, AKP Van il binasını ziyaret ederek, ikinci turda yapılacak Cumhurbaşkanı seçiminde de Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceğini açıkladı.

Hakkari’nin Durankaya beldesi bölgesinde yaşayan Sılehi Aşiretinin lideri olarak kendisini açıklayan ve son yıllarda Van’da yaşayan Mehmet Alayı Atlı  yanında bulunan bir grupla birlikte AKP Van İl Başkanlığını ziyaret ederek AKP Van Milletvekili ve MKYK üyesi Burhan Kayatürk’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Aşiret lideri Mehmet Alayı Atlı burada yaptığı konuşmada seçimin ilk turunda olduğu gibi ikinci turda da Cumhur İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı olan Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceklerini dile getirdi. ‘Doğru adam ile yola devam’ diyen Atlı, “Sayın vekilimize şahsım ve aşiretim adına hayırlı olsun dileklerimi sunuyorum. Burhan Bey, bizim için çok önemli biridir. Van’da Burhan Bey’in oluşu hem kent hem de bölge adına güvence demektir. Aynı zamanda AK Parti içinde önemli bir isimdir.” dedi.

Hakkari Kılıçdaroğlu  demişti

Hakkari’de yapılan son seçimlerde Kemal Kılıçdaroğlu %72.32109,148 oy, Recep Tayyip Erdoğan %24.6437,188 oy almıştı. Milletvekili seçimlerinde ise, Yeşil Sol Parti, 95 bin 200 oyla yüzde 64,05; AKP, 29 bin 357 oyla yüzde 19,75; oyda kalmıştı. Kentteki üç vekilde Yeşil Sol Parti adayları kazanmıştı.

Serhat News

Tepki Ver | _a_rm_1
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
Hakkari’den ithal gelen aşiret ağası Cumhur İttifakını destek verdi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Avatar

    Keşke burhani Van’da gorseydik ne kadar vaz geçilmez olduğunu bizde soyleyebilseydik gitti burhani beş sene sonra tekrar görelim bu aşiret lideri güvence diyor nevar ne yapmış vana güvence olsun pehh pehh

    Cevapla