Hakkari’ye atanan Vali Çelik görevine başladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Valiler Kararnamesiyle görev yeri değişenlerden biri olan Kütahya Valisi, yeni görev yeri olan Hakkari’de mesaiye başladı.

Valiler Kararnamesiyle Kütahya Valiliğinden Hakkari Valiliğine atanan Ali Çelik, görevine başladı. Çelik, Valilik girişinde vali yardımcıları, kaymakamlar, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Coşkun Sel, İl Emniyet Müdürü İdris Yılmaz, belediye başkan yardımcıları, kamu kurumlarının yöneticileri, sivil toplum kuruluşu ve siyasi parti temsilcileri ile muhtarlar tarafından karşılandı.

Kendisini karşılayanlarla tanıştıktan sonra tören mangasını selamlayan Çelik, gazetecilere, dağların şehri, dostluğun ve misafirliğin merkezi olan Hakkari’de olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. (AA)

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Hakkari’ye atanan Vali Çelik görevine başladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. Avatar

    Sayın valim yüzünüzdeki samimi yansıtma bizlere gerçekten hizmet hak hukuk ve hatırlatı umarım yüce rabimden Hakkari kentinde su surunu ve Van yolunun berçelandan gitme hizmetlerini nasip etsin bide bazı tekel mütahitler sahte iş yapanları başımızdan defetsin Allah yar ve yardımcınız olsun kulay gelsin sizinleyiz

    Cevapla
  2. Avatar
    28 Eylül 2023, 09:41

    […] Sol Parti Hakkari milletvekilleri, kente yeni atanan Vali Ali Çelik’in AKP yöneticileriyle parti çalışmalarına katılmasını eleştirerek, “Ali […]

    Cevapla