HDP’li Güzel’e ters kelepçe

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ters kelepçe takılarak adliyeye sevk edilen HDP Milletvekili Semra Güzel’in başı, polisler tarafından eğilmek istendi. Güzel’in direndiği ve baş eğmediği görüntülere yansıdı. 

Mart ayında dokunulmazlığı kaldırılan Halkların Demokratik Partisi (HDP) Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel, dün İstanbul’da gözaltına alındı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen Güzel, Çağlayan’da bulunan İstanbul Adliyesi’ne sevk edildi. Savcılık ifadesi alınmak üzere adliye sevk edilen Güzel, adliye öncesi hastaneye sağlık kontrolü için götürüldüğü sırada iki kadın polis tarafından ters kelepçelenerek hızlıca götürüldüğü ve başının eğilmeye çalışıldığı görüntülere yansıdı. Görüntülerde, Güzel’in ellerinin ters kelepçelendiği görüldü. Ayrıca elleri ters kelepçeli olan Güzel’in iki polis tarafından başı eğdirilmeye çalışılarak hastaneye götürüldüğü, kendisinin başını eğmemek için direndiği görüntülere yansıdı.

Güzel hastaneden çıkarılırken de polislerce aynı hızla ters kelepçeli bir şekilde başı eğilmeye çalışılarak polis aracına bindirildi.

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
HDP’li Güzel’e ters kelepçe

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir