İki kentte birer saat arayla deprem

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sabah saatlerinde Hatay ve Maraş’ta birer saat arayla art arda iki artçı deprem meydana geldi. Depremler çevre illerden de hissedildi.

Hatay’da saat 08.01’de 3,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem çevre illerde de hissedildi. Depremin derinliği ise 9,7 km olarak belirlendi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından yapılan açıklamaya göre, depremin merkez üssü Hassa ilçesi olarak belirlendi. Deprem, Osmaniye ve çevre illerde de hissedildi.

AFAD’ın verilerine göre, depremin derinliği 9,7 kilometre olarak tespit edildi. Depremin şiddeti nedeniyle halk arasında kısa süreli panik yaşandı, ancak herhangi bir can kaybı veya ciddi hasar rapor edilmedi.

Maraş 4 büyüklüğünde sallandı

Öte yandan saat 09.18’de Maraş’ın Elbistan bölgesinde bir artçı deprem daha meydana geldi. AFAD’ın verilerine göre bölge 4 büyüklüğünde sallandı.

6 Şubat tarihinde Maraş’ta yaşanan deprem felaketinin ardından bölgede artçı sarsıntılar yaşanmaya devam ediyor. Bu kez deprem bölgesi Maraş, 4 büyüklüğünde sallandı. Yetkililerden ise can kaybı olup olmadığına dair henüz bilgi gelmedi.

AFAD’ın verilerine göre, deprem 14 kilometre derinlikte yaşandı.

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İki kentte birer saat arayla deprem

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir