İran’da polis karakoluna saldırı: Bir polis öldürüldü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İran’ın güneydoğusundaki Sistan-Belucistan eyaletinin Zahidan kentinde bir karakola düzenlenen silahlı saldırıda bir polisin hayatını kaybettiği açıklandı.

İran’ın güneydoğusundaki Sistan-Belucistan eyaletinin Zahidan kentinde bir karakola düzenlenen silahlı saldırıda bir polisin hayatını kaybettiği açıklandı. İran resmi ajansı IRNA’dan aktardığına göre, Zahidan Savcısı Mehdi Şemsabadi konuya ilişkin açıklamada bulundu. Şemsabadi, sabah saatlerinde silahlı bir grubun Zahidan’da 16 Numaralı Polis Karakolu’na saldırı düzenlediğini kaydetti. Olayın ardından çıkan çatışmanın devam ettiğini belirten Şemsabadi, bir polisin hayatını kaybettiğini aktardı.

Reuters’ın aktardığına göre, İran’ın yarı resmi Tesnim Haber Ajansı da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda saldırganlardan ikisinin intihar eylemcisi olduğunu ve üzerlerindeki bombayı patlattıklarını yazarken, İran’ın devlet televizyonuna konuşan üst düzey güvenlik yetkilisi Alireza Marhemati, “İçeri girmek için el bombası kullandılar; intihar eylemi değildi” diyerek söz konusu iddiaları reddetti. 

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İran’da polis karakoluna saldırı: Bir polis öldürüldü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Avatar
    14 Ağustos 2023, 10:20

    […] Şiraz şehrinde bulunan Şah Çerağ Türbesi’ne silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 4 kişi […]

    Cevapla