Kandaşoğlu Hüseyin Çelik’i hedef aldı: Bu şehri yok ettiniz

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van eski Milletvekili ve Milli Eğitim ile Kültür Bakanlığı yapan Hüseyin Çelik’in Van TSO’da verdiği panel tepki topladı. Panele tepki gösteren iş insanı Zahir Kandaşoğlu, Çelik’in Ticaret Odası döneminde taraf olduğunu belirterek, panelin Çelik’in emeğinin karşılığı olduğunu kaydetti.

Van Ticaret ve Sanayi Odası’nda (Van TSO), “Şehir Sohbeti” adı altında gerçekleştirilen ve Eski Bakanlardan Hüseyin Çelik’in katıldığı söyleşiye yönelik tepkiler devam ediyor. Son olarak sosyal medya hesabında açıklamalarda bulunan iş insanı Zahir Kandaşoğlu, Çelik’i taraf olmakla suçladı. Kandaşoğlu, “Van Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde yapılan hukuksuzlukların ve sahte oyunların içinde bulunan ve süreci Ankara’dan yöneten yetkili mercileri sıkıştıran ve Van’da bazı İş insanlarını arayan Hüseyin Çelik, sahte oyunlarla yönetime gelen Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetiminin konuğu idi. Necdet Takva bu şekilde Hüseyin Çelik’e verdiği emeğin karşılığını ödemeye çalışıyor” dedi.

‘Şehir mi bıraktınız?’

“Şehir Sohbeti” diye bir program yapıldığına dikkat çeken Kandaşoğlu devamında şunları kaydetti:

“Pekİ sormazlar mı Van şehrini yok eden, Van’ı 50 sene geri götüren Hüseyin Çelik ve ağabeyi değil mi? Bütün Van halkını isyan ettiren kararları alan bunlar değil mi? Tüm itirazlara rağmen Burhan Yenigün’ü ikinci defa aday etmeyin, İktidarın elinde olan belediyeyi kesin kaybeder uyarılara rağmen Hüseyin Çelik ve ağabeyi biz ceketimizi de bıraksak kazanıyoruz demediler mi?

Bu ilin Belediye Başkanlığı bugüne kadar iktidarın elinde olsaydı, namuslu bir başkanla bugün bu ilin durumu bu mu olacaktı. İnsanda biraz vicdan biraz insaf olur. Bugün gelmişler şehir sohbeti yapıyorlar. Şehir mi bıraktınız.”

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kandaşoğlu Hüseyin Çelik’i hedef aldı: Bu şehri yok ettiniz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir