Kars’taki kararsız seçmen ‘Cumhur İttifakı’na oy vermemekte kararlı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Seçim heyecanı her geçen gün artarken Kars’ta mikrofon uzattığımız kararsız seçmenler, tek nokta da kararlı. O kararlılıkları ise bugün seçim yapılsa ‘Cumhur İttifakı’na oy vermeyecekleri noktası oldu.

Seçim heyecanının yükseldiği Kars’ta Serhat News olarak halka mikrofon uzattık. Seçimlerde kime oy vereceklerine dair kararsız olan seçmenler, Cumhur İttifakına oy vermeyecekleri noktasında kararlı olduklarının mesajını verdiler.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim tarihini 14 Mayıs 2023 olarak açıklaması sonrasında halk arasında da seçim heyecanı yayıldı. Farklı etnik grup ve kültürlerin iç içe yaşadığı Kars’ta halka mikrofon uzatarak seçimlerdeki eğilimlerini sorduk.

Partilerinde kesinlik taşıyan halkın dışında kararsızların sayısının da epey fazla olduğu sokak anketinde, buna rağmen oylarının Cumhur İttifakına gitmeyeceği belirtiliyor.

Emek ve Özgürlük ittifakı ile Millet İttifakının oy artışının görüldüğü sokak anketimizin detaylarını değerli izleyicilerimiz için derleyerek videomuzda paylaştık.

Kars’taki kararsız seçmen ‘Cumhur İttifakı’na oy vermemekte kararlı - Karstaki kararsiz secmen ‘Cumhur Ittifakina oy vermemekte kararli
Kars’taki kararsız seçmen ‘Cumhur İttifakı’na oy vermemekte kararlı - Karstaki kararsiz secmen ‘Cumhur Ittifakina oy vermemekte kararli2
Kars’taki kararsız seçmen ‘Cumhur İttifakı’na oy vermemekte kararlı - Karstaki kararsiz secmen ‘Cumhur Ittifakina oy vermemekte kararli3

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kars’taki kararsız seçmen ‘Cumhur İttifakı’na oy vermemekte kararlı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir