Kemal Kurkut final maçı Van’da oynandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van’da oynanan Kemal Kurkut Futbol Turnuvası’nın final maçında Arena Kulübü birinci oldu.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Gençlik Meclisi’nin, birçok kentte Diyarbakır Newrozu’nda polis kurşunu sonucu yaşamını yitiren Kemal Kurkut anısına ““Sen de bağımlılığa bir gol at” şiarıyla düzenlediği futbol turnuvasının Van finali gerçekleşti. Kent merkezinde bulunan bir halı sahada Tîma Mehmeda ile Arena Kulübü arasında yapılan final maçına, HDP’li vekillerin yanı sıra yerine kayyım atanan HDP Van Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Mustafa Avcı, Gençlik Meclisi üyeleri ile çok sayıda yurttaş katıldı.

Maç, seyircilerin alkış ve ıslıkları ile başladı. Çekişmeli geçen dakikaların ardından Arena Kulübü, Tîma Mehmeda’yı 4-1 yenerek galip geldi.

Maç sonrası halı saha bahçesinde bir araya gelen katılımcılar, alkışlarla futbolcuları karşıladı. Ardından kazanan takım,  HDP ve TJA logolu “Denizin ışığı ile sahaları aydınlatıyoruz” pankartı ve meşaleler alana  girdi.

Kemal Kurkut final maçı Van’da oynandı - Kemal Kurkut final maci Vanda oynandi1

Kupa verildi

HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Rüştü Tiryaki‘nin, her iki takımı tebrik etmesinin ardından, yerine kayyım atanan VBB Eş Başkanı Avcı, kazanan takıma kupasını takdim etti. Verilen kupanın ardından, başta birinci takım olmak üzere ilk 3’e giren takımlara, “Kemal Kurkut Turnuvası” imzalı HDP logolu madalyalar ile Amed Spor forması verildi.

Kemal Kurkut final maçı Van’da oynandı - Kemal Kurkut final maci Vanda oynandi2 1

Takım ve katılımcıların birbirleri ile çektikleri fotoğrafların ardından, alkış ve zılgıtlarla final kutlaması sona erdi.

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kemal Kurkut final maçı Van’da oynandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir