Kerem Fırtına Van’da sevenleriyle bir araya geldi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeşil Sol Parti’den İstanbul milletvekili adayı olan Kerem Fırtına, Van’da katıldığı söyleşide “En Yakın Arkadaşım Daha Deli Daha Öfkeli’’ kitabını hakkında konuştu.

Oyunculuğunun yanı sıra yazarlığı ile de adından söz ettirmeyi başaran Kerem Fırtına Van’da sevenleri ile buluştu. Toran Kültür Merkezi’nin düzenlediği söyleşide, son kitabı “En Yakın Arkadaşım Daha Deli Daha Öfkeli’’ ve bir önceki kitabı olan “En Yakın Arkadaşım Bir Deli’’ hakkında konuşan Fırtına, yazarlığın yanı sıra oyunculuk ve siyasi hayatı üzerine de konuştu. 

‘Siyasete, yazarlığa ve oyunculuğa devam edeceğim’

Yoğun bir ilginin yaşandığı söyleşide konuşan Fırtına, siyasete devam edeceğini, partisi ve halk arasında köprü olmaya çalışacağını söyledi. Ülkede siyasi bir kaosun yaşandığını söyleyen Fırtına, çıkış yolunun partisi HEDEP’in parti programını işaret etti. Siyasete devam edeceğini dile getiren Fırtına, yazarlık ve oyunculuk hayatına ara vermeyeceğini ifade etti.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Danışma Kurulu Üyeliği ile siyasete atılan Fırtına, Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi’nin İstanbul 3. bölge milletvekili adayı olarak gösterildi ancak az bir farkla meclise gitmeyi kaçırdı. Fırtına son olarak kongresi yapılan HEDEP’in PM üyeliğine seçildi. 

Moderatörlüğünü Rojbin Bor’un üstlendiği söyleşi, soru cevap şeklinde devam etti. Fırtına, söyleşinin sonunda kitaplarını imzaladı.

Fırtına, söyleşilerine İzmir, İstanbul ve Şanlıurfa ile devam edecek.

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kerem Fırtına Van’da sevenleriyle bir araya geldi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Avatar
    23 Ekim 2023, 15:00

    […] Portakal Film Festivali geçtiğimiz Eylül ayında Necla Demirci’nin “Kanun Hükmü” isimli belgeseli “Bir kişi hakkında yargılama süreci devam ettiği” gerekçesiyle […]

    Cevapla