Köpeğin sadakatı: Ölen sahibinin mezarından bir saniye bile ayrılmıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İnsanın zulmüne karşı hayvanların sadakati bir kez daha herkesi utandırdı. Kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Beşir Orman’ın köpeği Karabaş, mezarı başından ayrılmıyor: “Karabaş yemeden içmeden kesildi. Bir türlü onu mezarlıktan alamıyoruz.”

Köpeğin sadakatı: Ölen sahibinin mezarından bir saniye bile ayrılmıyor - semdinli2

Hakkâri Şemdinli’nin Tuyê Köyü’nde yaşayan 68 yaşındaki Beşir Orman iki gün önce yaşamını yitirdi. Aile bireyleri tarafından dini vecibeleri yerine getirilerek defnedilen Orman’ın ardında bıraktığı en sadık dostu Karabaş, 3 gündür mezarı başından ayrılmıyor.  Akrabalarının aktardığına göre Karabaş, Orman’ın yaşamına 7 yıl önce dahil olmuş. Yaşadığı evinin kapısında her zaman bekleyen, onunla seyahat bile eden Karabaş, Orman’ı son yolculuğunda da yalnız bırakmıyor.

Köpeğin sadakatı: Ölen sahibinin mezarından bir saniye bile ayrılmıyor - beşer Orman
Beşer Orman

‘Karabaş halen mezarın başında ve ağlıyor’

Orman’ın yakınlarının aktardığı bilgiler şöyle: “22 Mart’ta dayım vefat etti. Dayım gömüldüğünde üzerine atladı ve büyük zorluklarla onu mezardan çıkarabildik. Köpeği bir türlü oradan uzaklaştıramadık. Yemek yemiyor, su içmiyor. Sürekli ağlıyor ve havlıyor. Daha bugün de akrabalarımız mezarlığı ziyarete gitti ve Karabaş halen mezarın başında.”

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Köpeğin sadakatı: Ölen sahibinin mezarından bir saniye bile ayrılmıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir