Muammer Takıs İpekyolu’ndan bağımsız aday olduğunu duyurdu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde partilerin adayları henüz belli olmamışken bağımsız adaylar, adaylıklarını açıklamaya devam ediyor. Van’ın İpekyolu ilçesinden bağımsız aday olacağını duyuran Muammer Takıs da bunlardan biri.

31 Mart’ta yapılacak olan seçimlere 6 aydan az bir süre kaldı. Bağımsız adaylar, adaylıklarını açıklamaya devam ediyor. Bunlardan biri de Van’ın İpekyolu ilçesinden bağımsız aday olacağını duyuran Muammer Takıs. Takıs ile yerel seçimleri, kaybetmesi ya da kazanması durumunda olası sonuçları konuştuk.

Muammer Takıs İpekyolu’ndan bağımsız aday olduğunu duyurdu - muammer takis

Oldukça iddialı olduğunu söyleyen Takıs, daha önce çalıştığı İpekyolu Belediyesi’nden kayyım tarafından ve ardından HDP’li Belediye Başkanı Azim Yacan tarafından işten çıkarıldığını belirtiyor. Aday olma fikrinin ise yıllar öncesine dayandığını kaydeden Takıs, Bahçesaray’dan bağımsız aday olma girişiminde bulunduğunu ancak dönemin AKP adayı Meki Arvas’ın kendisine başkan yardımcılığı vereceğini söylemesi ve aile dengelerinden dolayı çekildiğini aktardı.

Takıs’ın, adaylığı ile ilgili projelerini, seçimlerden beklentilerini ve kazanması ya da kaybetmesi durumunda ne gibi çalışmalar yapacağını anlattığı haberimizin detayları videoda…

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Muammer Takıs İpekyolu’ndan bağımsız aday olduğunu duyurdu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir