Nevzat Kaya Muşspor’u bırakıyor mu?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Muşspor’un 20 yıl önce unutulmaya yüz tutmasına rağmen tekrar canlanmasını sağlayan Nevzat Kaya için taraftarlar destek çağrısında bulundu.

Muş’ta spor alanında gerçekleştirdiği birçok projeye ev sahipliği yapan Nevzat Kaya, Muşspor’a olan katkılarıyla halkın büyük sevgisini kazandı.

Muş ve Muşspor’a büyük hizmetler sunan, takımı Türkiye ve hatta dünya çapında tanıtan Nevzat Kaya, Muşspor taraftarları tarafından yapılan açıklamaya göre yalnız bırakılıyor.

Nevzat Kaya’nın, bazı kötü niyetli kişiler tarafından karalandığını ve sürekli yalnız bırakıldığını iddia eden taraftar grubu, Muşspor için destek çağrısında bulundu.

Sosyal medyada “Nevzat Kaya yalnız değildir, Kaya yalnız kalmasın” sloganlarıyla başlatılan kampanya, Muşspor taraftarları tarafından destekleniyor. Paylaşımlarında taraftarlar, şu ifadelere yer veriyor:

“20 yıl önce kaderine mahkûm edilen bir şehrin takımını yıllar sonra sahiplenen bir yiğit var. Bu yiğit, bu şehri sahiplendi ve tek derdi Muş’un çocukları oldu. Yıllardır olmayan spor tesislerinin yapılmasına öncülük etti, altyapı çalışmalarını başlattı. Muş’u sadece Türkiye’ye değil dünyaya tanıttı. Gelin görün ki bugün bu kadar güzel işler başaran yiğit, şehrin büyükleri tarafından istediği küçük şeylerden dolayı yalnız bırakıldı. Bu takım sadece Nevzat Kaya’nın değil, bütün memleketin… Başarı olunca kadraja girenleri taşın altına elini koymaya davet ediyoruz.”

Kaynak: Alparslan Diyarı

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Nevzat Kaya Muşspor’u bırakıyor mu?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir