Soylu bölge illerini hedef aldı: Van, Hakkari ve Ağrı uyuşturucu merkezi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, katıldığı bir televizyon programında bölge illerini hedef alarak, Van, Hakkari ve Ağrı’yı uyuşturucu bölgesi olarak lanse etti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, katıldığı bir TV programında açıklamalarda bulundu. Soylu, 100 binden fazla metruk binayı yıktıklarını söyledi. 2016-2017 yıllarında metruk binalarla ilgili çalışma yaptıklarını kaydeden Soylu, “Bazı yerlerde uyuşturucunun yüzde 48’i buralarda kullanılıyor. Metruk binaların 103 binini metruk olmaktan çıkardık. Tarihi binaları rehabilite ettik, diğerlerini yıktık” dedi.

1 ay içerisinde operasyon yapılacağını duyurdu

Açıklamalarının devamında önümüzdeki bir ay içinde başka bir operasyon yapacaklarını belirten Soylu, şunları ifade etti: “Önümüzdeki 1 ay içinde bir operasyon yapacağız, Türkiye bunu ilk kez duyacak. Bu da uyuşturucu ile ilgili. Devletin takip ettiğini vatandaşımız bilsin. İçeri tıkıldığı zaman satıcının içerden çıkması ihtimali zordur. Biz buna projeli operasyon diyoruz. Bir şebekeyi çözmemiz lazım. En önemli projelerden biri narkolog oldu. Her yakaladığımız uyuşturucu satıcısına form verdik.”

Van, Hakkari ve Ağrı’yı uyuşturucu bölgesi ilan etti!

Uyuşturucunun bölge kentlerinden geldiğini söyleyen Soylu, şunları söyledi: “Doğudan giren uyuşturucuların yüzde 75’i eskiden batıda yakalanırdı. 15 Temmuz’dan sonra biz uyuşturucunun yüzde 74-75’ini üç vilayette yakalıyoruz. Hakkari, Van, Ağrı. Orada kurduğumuz sistem başarılı oldu.”

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Soylu bölge illerini hedef aldı: Van, Hakkari ve Ağrı uyuşturucu merkezi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir