Süleymaniye Havalimanı’nda patlama

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süleymaniye Asayişi, Süleymaniye Havalimanı civarında, tel örgülerin olduğu bölgede bir patlamanın yaşandığını duyurdu. Patlamada herhangi bir can kaybı olmadığı belirtilirken, ufak çaplı bir yangının çıktığı ve sonrasında da söndürüldüğü belirtildi.

Süleymaniye Asayişi yaptığı açıklamada, patlama sonrası olay yerine gidildiğini ve inceleme başlatıldığını duyurdu. Havalimanında herhangi bir hasar olmadığı bilgisine yer verilen açıklamada, seferlerin takvime göre normal seyrinde yapıldığı belirtildi. Açıklamada ayrıca ilerleyen zamanda daha net bilgi verileceği kaydedildi.

Dışişleri Bakanlığı, Türkiye hava sahasının 3 Temmuz’a kadar Süleymaniye Uluslararası Havalimanı’ndan yapılan uçuşlara kapatıldığını açıklamıştı. Açıklamada, bu kararın alınmasına “PKK’nin Süleymaniye’deki faaliyetleri” gerekçe gösterildi.

Süleymaniye’ye günlük 2 uçuşu olan Türk Hava Yolları (THY), 3 Nisan’da Süleymaniye Havalimanı’na olan tüm uçuşlarını askıya aldıklarını duyurmuştu. (Rudaw)

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Süleymaniye Havalimanı’nda patlama

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Avatar
    19 Eylül 2023, 09:10

    […] ErişimSon DakikaGünün son gelişmelerine yakından bakın.Covid 19Pandeminin detayları..Döviz KurlarPiyasanın kalbine yakından göz atın.Kripto […]

    Cevapla