Taha Duymaz kimdir?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kız kardeşi Melek Duymaz ile enkaz altında kalan Taha Duymaz’dan acı haber geldi. Duymaz’ın ölüm haberini arkadaşı Ragip Narin “Başımız sağolsun” mesajıyla verdi. Dilan Polat sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarla Taha Duymaz’ın ölüm haberinin doğru olduğunu takipçileriyle paylaştı. Peki, Taha Duymaz kimdir, kaç yaşındaydı? Depremde hayatını kaybeden Taha Duymaz hakkında bilgiler

Çektiği yemek videoları ile ünlenen fenomen Taha Duymaz’ın iki kardeşi ile halasının Hatay’daki evinde göçük altında kaldığı haberini ilk olarak ablası Semiha Duymaz gözyaşlarıyla duyurmuş ve yardım istemişti. Sosyal medya fenomeni Taha Duymaz‘dan günler sonra acı haber geldi. Depreme misafirliğe gittiği evde yakalanan Duymaz hayatını kaybetti.

Taha Duymaz kimdir, kaç yaşındaydı? "Az yaşayacağımı düşünüyorum" demişti - 2

Aylar önceki videosu gündeme gelmişti

Fenomenin aylar önce takipçileri ile yaptığı soru-cevap videosu sosyal medyada bir kez daha gündem olmuştu.

Taha Duymaz kimdir, kaç yaşındaydı? "Az yaşayacağımı düşünüyorum" demişti - 3

“Az yaşayacağımı düşünüyorum”

Takipçilerinden gelen soruları cevaplayan Duymaz, “Gelecekteki planların nedir?” sorusuna “Ben geleceği görmüyorum bilmiyorum yarına da kadar kalır mıyım bilmiyorum. Ben bu kafadayım, az yaşayacağımı düşünüyorum. Ben çok yaşamam bence. Az yaşayacağımı düşündüğüm için geleceğe dair planlar kurmak istemiyorum. Hayal kursaydım aileme bakmaya devam ederdim. Her zaman iyi bir insan olmaya çalışıyorum zaten” cevabını verdi.

Taha Duymaz kimdir, kaç yaşındaydı? "Az yaşayacağımı düşünüyorum" demişti - 4

Taha Duymaz kimdir?

Taha Duymaz, 1 Eylül 2003’te, Hatay’ın Yayladağı ilçesinde dünyaya geldi. 4. sınıfta eğitimine ara vermek zorunda kalan Taha Duymaz, ailesinin geçimine katkı sağlamak için bu kararı aldığını açıklamıştı.

Her fırsatta yemek yapmanın en büyük tutkusu olduğunu belirten Taha Duymaz, Youtube’da yayımladığı, evinin mutfağında çektiği yemek yapma videolarıyla binlerce insan tarafından tanındı.

Taha Duymaz kimdir, kaç yaşındaydı? "Az yaşayacağımı düşünüyorum" demişti - 5

Duymaz’ın kısa süre önce burun ameliyatı olduğu bilinirken aynı zamanda dudağı, çenesi, kulakları ve yanaklarında da estetik dokunuşlar olduğu iddia ediliyordu. Yüzündeki fiziksel değişimin ardından sosyal medya hesabından sıklıkla paylaşım yapan fenomen, takipçilerinden de çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Taha Duymaz kimdir?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir