Van Büyükşehir Belediyesinden ücretsiz internet hizmeti

featured
Van Büyükşehir Belediyesi, kentin farklı noktalarında kurduğu kablosuz internet sistemi ile kent sakinlerine ücretsiz internet hizmeti sunuyor. ( Van Büyükşehir Belediyesi - Anadolu Ajansı )
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van Büyükşehir Belediyesi, günlük yaşamın vazgeçilmez bir parçası olan internet kullanımını ücretsiz hale getirme kararı aldı.

Bu kapsamda, Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından yoğun olarak kullanılan parklar, belediyeye ait toplu kullanım alanları ve YYÜ kampüs alanı gibi birçok yerde ücretsiz Wi-Fi noktaları kuruldu.

96 noktadan yayın yapan özgün Hotspot sistemi özellikle gençler tarafından yoğun ilgi görüyor.

Yayın noktalarında internet erişimi sağlanan yaklaşık 15 bin vatandaş, Wİ-Fİ üyeliği yaparak 1.4 milyon kez internet erişimi yaptı.

YYÜ, Hacıbekir Kültür Merkezi, Dursun Odabaşı Tıp Merkezi gibi önemli merkezlerde sağlanan internet hizmeti yoğun bir şekilde kullanılırken, Van Büyükşehir Belediyesince çeşitli mahallelerde açılan etüt merkezlerinde de öğrenciler sistem sayesinde ücretsiz internet hizmetinden faydalanabiliyor.

Sistem sayesinde parklarda, caddelerde ve meydanlarda 7/24 ücretsiz internet erişimi sağlanırken, erişim noktalarını gösteren haritaya ise https://wifi.van.bel.tr/qr adresinden ulaşabilineceği belirtildi.

Kaynak: Wan Haber

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Van Büyükşehir Belediyesinden ücretsiz internet hizmeti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir