Van Spor Başkanı hedef göstermişti: DEM Parti’den Gölkentlilere ziyaret

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DEM Parti heyeti daha önce Vanspor Başkanı Ferhat Kıyak, tarafından hedef gösterilen Gölkentliler Taraftar Grubu Derneği’ni ziyaret etti.

 

Siyasi açıklamalarla sürekli gündeme gelen Vanspor Başkanı Ferhat Kıyak’ın geçtiğimiz aylarda ‘Terörist, vatan haini’ sözleriyle hedef gösterdiği Gölkentliler Taraftar Grubu Derneği’ni DEM Parti heyeti ziyaret etti. DEM Parti Van il Eşbaşkanı Veysi Dilekçi, Belediye Eşbaşkan Adayı Neslihan Şedal’ın yer aldığı heyet tarafından yapılan ziyarette kentte spora dair konular konuşuldu. Sporun barış ve hoşgörü olduğunu dile getiren Neslihan Şedal, ırkçı söylemlerin defalarca büyük felaketlere neden olduğunu kaydetti. Şedal, göreve geldiklerinde spora her türlü desteği vereceklerini de açıkladı.

Ne olmuştu?

Van Spor Başkanı Ferhat Kıyak kentte bir Tv kanalında yaptığı konuşmada sunucunun Gölkentliler taraftar grubuyla yaşanan gerginliğin nedeniyle ilgili yönelttiği soruya tepki göstererek, “Her şeyden önce herkes haddini bilecek. Ferhat Kıyak bu şehrin kulübünün başkanıdır. Yol arkadaşlarıyla birlikte çoluk çocuğunun rızkını getirerek buraya yatırıyor. Yeri geldiğinde dilencilik yapıyor. Yeri geldiğinde aç kalan bir yönetim ve kulüp var. Biliyorsunuz biz kongre yaptıktan sonra maliyetlerden dolayı transfer sürecini gizli tutuyorduk. Bu dönemde çıktı bize sabrımızı zorlamayın mahiyetinde açıklamalarda bulundu. Kardeşim sen kimsin? Senin etin ne budun ne? O sırada taraftar grubu başkanı beni arayarak kulübe geldi. Yanına adını bile zikretmek istemediğim edepsiz, ahlaksız bir tane vatan haini diyeceğim bir PKK’li yanında. Almış yanına gelmiş. Bana, ‘Alagöz’den ne aldın’ gibi cümleler kuruyor. Benden hesap soruyor. Sen kimsin ki ben sana hesap vereyim. Senin bayram harçlığını veren benim. Senin dürüm paranı veren benim. Sen kimsin hesap soracaksın?” sözlerini kullanmıştı.

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Van Spor Başkanı hedef göstermişti: DEM Parti’den Gölkentlilere ziyaret

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir