Van Spor’da kongre öncesi liste hazırlandı iddiası

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van Spor’un bugün yapacağı kongre öncesi listenin hazırlandığı iddia edildi. İktidar yanlısı yönetimin başında bulunduğu ekibin girişimi tepkilere neden oldu.

AKP yönetiminde yer alan bireylerin başa geçmesinden sonra halkın ve iş çevrelerinin desteğini kaybetmesinden dolayı sürekli ekonomik tartışmalarla gündemde olan Van Spor kongreye gidiyor. Bugün saat 18.00’de yapılacak olan Van Spor FK’de kongreye saatler kala mevcut yönetimin kendi arasında yönetim listesi oluşturduğu iddia edildi. Değişim beklentilerin üst seviyede olduğu kentte mevcut yönetimin kendi aralarında yönetim listesinin belirlemesi ise tepkilere neden oldu. Başta iş çevreleri olmak üzere çok sayıda yurttaş yaşanan girişime tepki göstererek, tarafsız ve Van Spor’u Van halkıyla birleştirecek bir ekibin yönetime gelmesinin istedi.

Veysel Ürüm aday olmayacağını açıkladı

Mevcut yönetimde yer alan ve ekonomik olarak Van Spor’a büyük destekler veren iş insanı Veysel Ürüm kongreye kısa süre kala yeni yönetimde yer almayacağını açıkladı. Ürüm’ün dışındaki yönetici ve başkanın ise kongrede aday olduğu vurgulandı.

Tepkiler gelişti

Kongreye kısa süre kala yönetimin kendi arasında liste hazırlamasına yönelik tepkilerde gelmeye başladı. Duruma tepki gösteren Ferit Batu, “VanSpor Van Büyükşehir Belediyesi’ne geri alınmalı ve çok güçlü bir altyapı ile dertlenmelidir. Başka VanSpor renkleri değişmelidir. Tekelcilerin elinden Van Spor kurtarılmalıdır” dedi.

İş İnsanı Ali Süer ise, “Vanspor kongresi var.  Ancak yönetim önceden hazırlanmış. Acaba bu takımı kentle nasıl bütünleştirecekler?” sorusunu yöneltti. 

Emre Koç ise, “Vanspor da başarı olmayınca sürekli logo değişimi oluyor. Logo değiştirmek yerine sağlam bir yönetim değişikliği olsa daha yararlı ve faydalı olur” diyerek tepkisini dile getirdi.

Logo değişimi tepkilerden sonra geri çekildi

Yönetim bir yanda logo değişiklikleri yaparken, diğer yandan ise logo değişikliğine gitti. Vanspor FK’nın sosyal medya üzerinden paylaşmış olduğu yeni logo görseli özellikle kamuoyu ve taraftarın büyük eleştirisini aldı. Kamuoyundan gelen tepkiler üzerine Kulüp Yönetimi eleştirileri göz önünde bulundurarak, logo çalışmasını yeniden değerlendirilmek üzere geri çekti. Vanspor Futbol Kulübü resmi sosyal medya sayfası üzerinden yaptığı açıklamada; “Logonun yeteri beğeniyi almaması hasebiyle yeni logo tasarımı üzerinde çalışılmaya başlanmıştır” denildi.

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Van Spor’da kongre öncesi liste hazırlandı iddiası

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Avatar
    17 Ağustos 2023, 11:17

    […] krizle boğuşan ve kombine biletleri satarak destek almaya çalışan Van Spor yönetimi Erzurum’da kurduğu lüks oturma […]

    Cevapla