Van’da cesedi bulunan 12 yaşındaki çocuğun ölümüyle ilgili yeni iddia

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van’ın İpekyolu ilçesinde dün kaybolan 12 yaşındaki çocuğun cansız bedenine ulaşıldı. Polis çocuğun ölümüne ilişkin resmi bir açıklama yapmazken yakınları 12 yaşındaki V.T.’nin ölümü ile ilgili yeni bir iddiada bulundu.

Van’da dün mahallede kaybolan 12 yaşındaki V.T’nin cansız bedenine ulaşıldı. Ölüm nedenine ilişkin resmi bir açıklama yapılmazken çocuğun yakınları yeni bir iddiada bulundu. Yakınları, V.T.’nin arkadaşı tarafından demir bir nesneyle kafasına vurularak öldürüldüğünü ve daha sonra kara gömüldüğünü iddia etti.

İpekyolu ilçesi Hacıbekir Mahallesinde kaybolan V.T.’yi arayan aile ve ekipler gece saat 02.00 sıralarında V.T.’nin cansız bedenine ulaştı. Yapılan incelemenin ardından V.T.’nin cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Yapılan otopsinin ardından mahalle mezarlığına defnedilen 12 yaşındaki V.T.’nin ölümüne ilişkin soruşturmanın başlatıldığı bildirildi.

6’ncı sınıf öğrencisi V.T.’nin arkadaşı tarafından kafasına vurularak öldürüldüğünü iddia eden yakınları, olayın aydınlatılmasını istedi.

(Şehrivan Gazetesi)

Tepki Ver | _zg_n2
0
mutlu
Mutlu
2
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Van’da cesedi bulunan 12 yaşındaki çocuğun ölümüyle ilgili yeni iddia

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir