Van’da kurban satış noktaları ve kesim yerleri belli oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van’da kurban Bayramına kısa bir süre kalırken Tuşba ve İpekyolu’nda kurban satış ile kurban kesim noktaları belli oldu.

İpekyolu ve Tuşba Belediyesi, mahalle aralarında çevreyi kirletecek ve vatandaşları rahatsız edecek şekilde gelişigüzel kurbanlık satış ve kesimine izin verilmeyecek.

KURBAN SATIŞ NOKTALARI

Şehrivan Haber’den Çetin Demir’in aktardığına göre, İpekyolu Belediye Hayvan Pazarı Bostaniçi Mahallesi olarak belirlendi.

Van’da kurban satış noktaları ve kesim yerleri belli oldu - 1

KURBAN KESİM YERLERİ

Belediye Mezbahanesi Bostaniçi Mahallesi,  Özsüerler Mezbahanesi Hayvan Pazarı Yanı Bostaniçi Mahallesi,  Şehir Merkezindeki Tüm Oto Yıkamalar belirlendi.

Van’da kurban satış noktaları ve kesim yerleri belli oldu - 2

KURBAN SATIŞ NOKTALARI

Tuşba Belediyesi ise, İskele Caddesi Koç İlköğretim Okulu Yanı, Abdurrahmangazi Mahallesi Kinyas Kartal Bulvarı Eski Vangölü Un Fabrikası Yeri, Oto Sanayi Sitesi girişinde bulunan futbol sahası ile Erciş yolu Eski Marangozlar Sitesi karşısında bulunan Migros Alışveriş Merkezi yanı olarak belirledi.

Van’da kurban satış noktaları ve kesim yerleri belli oldu - 3

KURBAN KESİM YERLERİ

Akköprü Mahallesi’nde bulunan Tuşba Oto Yıkama ve Etin Dünyası ile Erciş Yolu Üzeri Can Petrol arkasında bulunan Vangölü Kur’an Kursu, Beyüzümü Mahallesi’nde bulunan Vangölü Et Kombinası ve Alaköy Mahallesi’nde bulunan Et ve Balık Kurumu olarak belirledi.

Ayrıca Belediyeler yaptığı açıklamalarda; “Kesinlikle cadde ve sokaklarda Kurban satış ile kesimine izin verilmeyecek. Vatandaşlarımızın Kurban ibadetini usulüne göre yerine getirebilmesi için belirlenen noktalarda hijyenik ve sağlıklı kesim alanları oluşturulacak” denildi.

Van’da kurban satış noktaları ve kesim yerleri belli oldu - 4
Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Van’da kurban satış noktaları ve kesim yerleri belli oldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir