Van’da TOKİ kura çekimleri başladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

‘İlk Evim, İlk İş Yerim’ projesi kapsamında Van’da 3 bin 200 konut için kura çekimleri bugün ve yarın Nur Tatar Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Van’da Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın ortaklaşa yürüttüğü ‘İlk Evim, İlk İş Yerim’ projesi kapsamında 3 bin 200 konut için kura çekimleri bugün ve yarın yapılacak. İlk kez ev sahibi olmak isteyen Vanlıların gözü bugün başlayacak kura çekimlerinde olacak.

Noter huzurunda yapılacak olan çekimler aynı zamanda canlı olarak da yayınlanacak. Şırnak, Ardahan, Kars, Siirt, Iğdır, Batman, Ağrı, Mardin, Van, Urfa, Hakkâri ve Bitlis’te 22 bin 57 konutun kurası 10 günde tamamlanacak. 81 ilde 2+1 ve 3+1 planında yapılacak konutlara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Van’daki 3 bin 200 konut için kura çekimleri bugün ve yarın Nur Tatar Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Bugün Erciş, Edremit, Gevaş, Muradiye, Özalp ve Çaldıran için kura çekimleri sabah saat 10.00’da başlarken, yarın ise aynı saatte Tuşba ve İpekyolu ilçeleri için kura çekimleri yapılacak. Edremit, Gevaş, Muradiye, Özalp, Çaldıran ve Erciş ilçesinde yapılacak olan 2 bin 70 adet konut için 21 bin 261 başvuru yapılırken, İpekyolu ve Tuşba ilçelerinde yapılacak olan bin 130 konut için ise 29 bin 237 başvuru yapıldı.

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Van’da TOKİ kura çekimleri başladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir