Van’daki hakemlerden Meler’e dönük saldırıya tepki

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van’daki hakemler, Halil Umut Meler‘e yapılan saldırıyı kınadı.

Van‘da görev yapan hakemler, Trendyol Süper Lig’de dün oynanan MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçında hakem Halil Umut Meler’e yönelik saldırıya tepki gösterdi. Van Atatürk Stadyumu’nda hakemlerle bir araya gelen İl Hakem Kurulu Başkanı Halil Kurt, gazetecilere, dün akşam Türk futbolu adına karanlık bir gecenin yaşandığını söyledi.

Saldırıya maruz kalan meslektaşına, ailesine ve tüm hakem camiasına geçmiş olsun dileklerini ileten Kurt, “Bu çirkin saldırıyı şiddetle kınıyoruz, lanetliyoruz. Van hakem camiası olarak, sonuna kadar hakemimizin ve hakemlerimizin yanındayız. Bir FİFA hakemine yumruk atan, yerde tekmeleyen, Türk futbolunu uluslararası basın önünde küçük düşüren ve rencide eden bu zihniyetin en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyoruz. Hakem camiası olarak bu sürecin takipçisi olacağız” diye konuştu.

Van’daki hakemlerden Meler’e dönük saldırıya tepki - AA 20231212 33168656 33168654 VANDAKI HAKEMLER HALIL UMUT MELERE YAPILAN SALDIRIYI KINADI
AA

Yerelde yapılacak müsabakaların hiçbirine hakem atamayacaklarını bildiren Kurt, hakemlerin, futbolun en önemli parçalarından biri olduğunu kaydetti.

Kurt, “Futbol maçı, kulüp başkanı olmadan, teknik direktör cezalıyken, yıldız oyuncular sakatken veya seyirci olmadan oynanabilir ancak bir hakem olmadan oynanması mümkün değildir. Bu bilinçle federasyonumuzun ve Merkez Hakem Kurulu’nun alacağı her kararı sonuna kadar destekleyeceğimizi ilan ediyoruz. Bu vesileyle değerli FİFA hakemimiz Halil Umut Meler hocamıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz ve bir an önce sağlığına kavuşması temenni ediyoruz” diye konuştu.

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Van’daki hakemlerden Meler’e dönük saldırıya tepki

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir