Vanspor’un 1. Lig hayallerine veda etti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


TFF 1.Lig’e yükselmek için Play-Off maçında 1461 Trabzon – Vanspor maçının 90 dakikası 1-1 beraberlikle sonuçlanırken maç uzatmaya gitti. Maçın ilk uzatma devresinde gol sesi çıkmadı. Penaltı atışlarında Vanspor adına son penaltıyı Furkan Sakı gole çeviremeyince 1461 Tabzon, Vanspor’u penaltılarda 4-3 yenerek bir üst tura yükseldi.

deplasmanda 1461 Trabzon’a konuk oldu. Trabzon’da oynanan maça futbol severler yoğun ilgi gösterdi. Vanspor’un gölünü 32’inci dakikada Barış Sağır penaltıdan atarken maçın ilk yarısının uzatma dakikalarında 1461 Trabzon Ahmet Abdullah Çakmak’ın gölüyle beraberliği yakaladı ve maçın ilk yarısı beraberlikle sonuçlandı.

Penaltılarda kaybetti

Maçın ikinci yarısında her iki takımda gol fırsatını yakalasa da maçın skoru 90 dakikada değişmedi ve maç 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Maçın ilk uzatma devresinde gol sesi çıkmazken 1461 Trabzon’da maçın 114. dakikasında Onur Akdeniz ikinci sarı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Penaltı atışlarında maç her iki tarafa da geçerken Vanspor adına son penaltıyı Furkan Sakı gole çeviremeyince 1461 Tabzon Vanspor’u penaltılarda 4-3 yenerek bir üst tura yükseldi. (Şehrivan gazetesi)

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Vanspor’un 1. Lig hayallerine veda etti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir