VANTB Başkanı Samancılar Sitesi’nde: Mağduriyetler giderilmeli

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van Samancılar Sitesi’nde çıkan yangın ile ilgili konuşan VANTB Başkanı Süer, yetkililere esnafın mağduriyetinin giderilmesi çağrısında bulundu.

Van Ticaret Borsası (VANTB) Başkanı Nayif Süer ve yönetim kurulu üyeleri, Van Samancılar Sitesi‘nde çıkan yangın sonrasında esnafa geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Çeşitli incelemelerde bulunan Süer ve yönetimi, işyerlerinin son durumu ile ilgili bilgi aldı. 

VANTB Başkanı Samancılar Sitesi’nde: Mağduriyetler giderilmeli - samancilar sitesi ziyaret vantb 3

‘Yangın camiamız için büyük bir darbedir’

Esnafa ve dumandan etkilenen itfaiye görevlilerine geçmiş olsun dileğinde bulunan Süer, “Yangın nedeniyle çok sayıda işyeri zarara uğramış ve bir araç da kullanılamaz hale gelmiştir. Tam sezon döneminde böyle bir yangının çıkması mağduriyeti arttırmıştır. Bu camiamız için büyük bir darbedir. Yeniden esnafımıza ve çiftçimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” dedi.

‘Esnafın mağduriyeti giderilmeli’

Gerekli hasar tespit çalışmalarının ardından esnafın mağduriyetinin giderilmesini gerektiğinin altını çizen Süer, “Buradan yetkililerimize çağrıda bulunuyoruz, zor bir dönemde olan esnafımıza destek verilmesini talep ediyoruz” diye konuştu.

VANTB Başkanı Samancılar Sitesi’nde: Mağduriyetler giderilmeli - samancilar sitesi ziyaret vantb 2

‘Her işyerinde yaklaşık 500 ton ürün vardı’

Bekçinin haber vermesi üzerine yangını öğrendiklerini söyleyen Van Gölü Yem ve Samancılar Temin Tevzi Kooperatifi Başkanı Selahattin Alkan da, 7 işyerinin ve bir aracın yandığını belirtti. Alkan, “Her bir işyerinde hayvansal yem ve saman olmak üzere yaklaşık 500 ton ürün vardı” ifadelerini kullandı.

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
VANTB Başkanı Samancılar Sitesi’nde: Mağduriyetler giderilmeli

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Avatar
    20 Kasım 2023, 11:47

    […] Van Ticaret Borsası, Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarı’nda Van’ı tanıtıyor. […]

    Cevapla