VASKİ akmayan suya gizli zam yaptı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürlüğü, Van’da su ihtiyacını karşılayamayan ve birçok vatandaşı mağdur eden bir kuruluşa dönüştü.

Van Hakimiyet’in haberine göre, VASKİ, geçtiğimiz günlerde suya yüzde 30’luk bir zam yapma kararı aldı.

VASKİ Genel Müdürü Ülker Cem Kaplan, göreve geldiği günden bu yana başarısız bir performans sergileyerek binlerce vatandaşı tebligatsız icraya verdi.

Vanlıların su ihtiyacını karşılayamaması nedeniyle büyük tepkilerin odağında yer almış ve son olarak mahalle muhtarı ve yakınlarını genel müdürlük binasında darp etti.

Bugün sabah saatlerinde, VASKİ Genel Müdürü Ülker Cem Kaplan, Genel Müdür Yardımcıları ve Daire Başkanlarıyla 3 saatlik bir toplantı gerçekleştirdi. Bu toplantıda, Van’ın turizm bölgesi olmasına rağmen yıllardır su kesintileriyle mücadele etmesi gündem olmazken Ülker Cem Kaplan’ın aldığı bir kararla suya yeni bir zam yapıldı.

Zam ile birlikte en düşük metreküp fiyatı 15 TL olarak belirlendi.

VASKİ Genel Müdürü Ülker Cem Kaplan, geçtiğimiz hafta sosyal medyada yayılan görüntülerinin tepkilere yol açması üzerine, mahalle muhtarlarının devreye girmesiyle Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı’nın görevden alınma riskiyle karşı karşıya kalırkengörev süresinin sonlarına yaklaşırken yeni bir zam yaparak dikkatleri üzerine çekti.

Bugün itibariyle geçerli olacak Aylardır kentte yaşanan su kesintilerine rağmen yapılan bu zam vatandaşların tepkisini çekti. Yapılan yüzde 30’luk zammın bugün itibariyle uygulamaya konulacağı ise gelen bilgiler arasında yer aldı.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
VASKİ akmayan suya gizli zam yaptı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir