Amedspor’un yeni başkanı belli oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tek liste ile kongreye giden Amedspor’un yeni başkanlığına iş insanı Aziz Elaldı seçildi. 

Diyarbakır’da Şehmus Özer Tesisleri’nde tek listeyle kongreye giden Amedspor Kulübü Başkanlığı’na iş insanı Aziz Elaldı seçildi. İş insanları ve sivil toplum örgütlerinin katıldığı kongrede konuşan eski başkan Selahattin Yıldırım, “Bayrağı bıraksak ta hiç bir zaman kulüpten, takımdan kopmayacağım” dedi. 

Amedspor Yöneticisi Burç Baysal ise şehirdeki mülki idare yöneticilerinin Amedspor’a mesafeli oluşlarına dikkati çekerek, “Takımımızın başarılarını dahi tebrik etmediler. Bu üzüntü verici” ifadesini kullandı. 

Kent takımlarının altyapı eksikliklerine işaret eden Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya, “Şehrimizin tüm takımlarının alt yapılarının olmayışına ve bunun iyileşmesi için adımların atılması için sesimizi duyurmamız lazım, aksi halde kalıcı bir başarı beklemek mümkün değildir” diye konuştu. 

‘Sezon sonunda mutlu sona ulaşacağız’

Yeni Başkan Elaldı ise yaptığı konuşmada, “Artık ikinci ligden tabirimle enkaz liginden çıkmak istiyoruz. Amed bir duruşun takımıdır. Arkamızda büyük Amedspor taraftarının gücünü hissediyorum. Barcelona’ya gittiğimde orada herhangi bir resmî vasfımız olmamasına rağmen Amedspor adını duydukları anda bambaşka ilgi gösterdiler. En güzel şekilde ağırladılar. Büyük Amedspor taraftarımızdan bir isteğim var. Tribünlerimizi dolduralım. Birlikteliğimizi yerde bırakmayalım. İnşallah sezon sonuna kadar mutlu sona ulaşacağız” ifadelerini kullandı. 

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Amedspor’un yeni başkanı belli oldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir