Vanspor’dan tuhaf açıklama: Rakiplerimiz hile yoluyla maç kazanıyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TFF 2. Ligde mücadele eden Vanspor sezonun son haftasına girerken rakiplerinin hile yoluyla avantaj elde ettiği iddiasında bulundu.

Sürekli halkın tepkisine neden olan açıklamalarla gündem olan Vanspor yönetiminde yine tuhaf bir açıklama ile gündeme geldi. Bazı takımları şike yapmakla suçlayan yönetim Sosyal medya üzerinden şu açıklamalarda bulundu: “Vanspor Futbol Kulübü olarak, son zamanlarda yaşanan bazı maçlarda rakiplerimizin hile yoluyla avantaj sağladığını üzülerek gözlemliyoruz. Özellikle Esenler Erok maçlarında yaşanan şüpheli durumlar, fair play ve sporun etik değerleriyle bağdaşmayan bir görüntü sergilemektedir. Sporun temelinde rekabet ve dürüstlük yatar; bu değerlerin korunması, her takımın adil bir zeminde mücadele etme hakkını güvence altına alır. Maçların sonucunu etkileyen etik olmayan ve kollama eylemleri, sadece spora zarar vermekle kalmaz, aynı zamanda insanlarımızın ülke futboluna olan güvenini de sarsar.” 

 

Şampiyonluk emek gerektirir

 

Açıklamanın devamında, “Bu nedenle, Vanspor FK olarak saha dışı olayların çok ön plana çıktığını, verilen hakem kararlarından da görmekteyiz. Sporun güzelliği ve heyecanı, adil bir rekabet ortamında yaşanır. Tüm futbol camiasını, bu tür etik olmayan durumları önlemek ve sporun ruhunu korumak için birlikte çalışmaya çağırıyoruz. Şampiyonluk ve başarı, emek ve adanmışlıkla elde edilir; ancak bu değerler kollamaya ve kollanmaya fırsat verilmeden hayata geçirilmelidir. Şampiyonluk çok büyük emeklerle gelir, ama emek hırsızları olmazsa.” denildi.

 

Serhat News

Tepki Ver | _a_rm_1
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
Vanspor’dan tuhaf açıklama: Rakiplerimiz hile yoluyla maç kazanıyor!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Avatar

    Vanspora muhalif gibi haber yapıyorsunuz. Hayirdirt

    Cevapla