Barış yemeği kana bulanmıştı: 26 kişi gözaltına alındı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bismil’de husumetli iki aileyi barıştırma esnasında yaşanan ve bir kişinin yaşamını yitirdiği, 22 kişinin yaralandığı silahlı kavgaya dair 26 kişi gözaltına alındı.

Diyarbakır’ın Bismil ilçesi Tekel Mahallesi’nde, daha önce aralarında husumet bulunan iki aile arasında dün yaşanan silahlı kavgaya ilişkin 26 kişi gözaltına alındı. Edinilen bilgilere göre, husumetli Kale ve Alkan aileleri, uzlatırılmak için bir araya getirildi. 3 katlı evin 3’üncü katında devam eden uzlaşma barışla sonuçlanma aşamasına gelirken, evin bahçesinde yaşanan kavga sonrası ortalık karıştı. 

Silahların kullanılmasıyla olay yerinde 23 kişi yaralandı. Yaklaşık 30 dakika süren kavgaya polis müdahalesi gerçekleşmezken, çağrılan ambulanslarla yaralılardan 11’i Bismil Devlet Hastanesi, 12’si kentteki diğer hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Mahalledeki kavgaya geç müdahale eden polisin, hastanede de önlem alınmamasından kaynaklı kavga burada da devam etti. Yaralılardan 18 yaşındaki Arda Değer yaşamını yitirdi.

26 gözaltı

Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında aralarında hastanede tedavi edilenlerin de bulunduğu 26 kişi gözaltına alındı.

Polis tarafından mahallede geniş önlem alınırken, soruşturma devam ediyor.

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Barış yemeği kana bulanmıştı: 26 kişi gözaltına alındı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir