CHP’nin toplantı yapacağı otele AKP bayrakları asıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP’nin Van’da yapacağı 3 günlük kamp başladı. CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ve CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu kamptan bir gün önce Van’a gelerek ziyaretlerde bulundu.

Van‘ın her yerine Adnan Menderes afişleri asıldı

CHP’li yöneticiler, 11 Büyükşehir ve 225 Belediye Başkanı Van’da özel bir otelde basın açıklaması yapacak. Basın açıklamasından önce Van’ın sokaklarına 27 Mayıs 1960’ta idam edilen eski başbakanlardan Adnan Menderes’in görselleri ve afişleri asıldı. Menderes afişlerine “Sizleri unutmayacağız” yazısı yazıldı. Sadece Menderes değil CHP’nin açıklama yapacağı otelin önüne de çok sayıda AKP bayrakları ve flamaları asıldı. Kentteki bütün caddelere ise Kayyumun çalışmalarını anlatan bilbordlar yerleştirildi.

CHP’den provokasyon uyarısı

CHP Van İl Başkanı Seracettin Bedirhanoğlu yaşanan bu duruma tepki gösterdi. Provakasyona dikkat çeken Bedirhanoğlu, “Siyasette nezaket önemlidir. Bugüne kadar hep saygı çerçevesinde hareket ettik, hep iyi niyetli tavır sergiledik. Partimizin toplantı yapacağı otelin önüne AKP bayraklarının asılmak istenmesi provokasyon değil de nedir? Ne yapmak istiyorsunuz? Yakışıyor mu hiç? Nezaket lütfen.” ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu da bugün geliyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra genel başkan yardımcıları Seyit Torun, Oğuz Kaan Salıcı, Onursal Adıgüzel ile Kadın Kolları Başkanı Aylin Nazlıaka, Gençlik Kolları Başkanı Gençosman Killik ve 11’i büyükşehir olmak üzere 225 belediye başkanı Van’daki 3 günlük kampa katılıyor. Kılıçdaroğlu ve belediye başkanları kente bulunan STK temsilcileri ve basın ile bir araya gelecek.

Serhat News

(sg)

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP’nin toplantı yapacağı otele AKP bayrakları asıldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir