DEVA Partisi Van’da esnaf ve işçiler ile bir araya geldi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DEVA Partisi Van İl Başkanı Erdinç Peker, İpekyolu İlçe Başkanı Harun Sevimli, yönetim kurulu üyeleri ve partililer, İpekyolu ilçesinde bulunan İşçiler Kahvesi’nde esnaf ve işçiler ile kahvaltıda buluştu.

Buluşmada, esnaf ve işçilerin sorunlarını dinleyen DEVA Partisi Van İl Başkanı Erdinç Peker, buraya sadece işçi ve esnafların sorunlarını dinlemeye geldiklerini belirterek, “Biz DEVA Partisi’nden, Ali Babacan’ın partisinden geliyoruz. Niye buradayız ? Niyetimiz sizlerden oy istemek değil, böyle bir derdimiz yok. Önce siz bizi tanıyın, bizler sizleri tanıyalım ve eğer ki bizler sizleri ikna edebilirsek daha sonra oyunuzu istemeye geleceğiz” dedi.

DEVA Partisi Van’da esnaf ve işçiler ile bir araya geldi - DEVA Partisi Vanda esnaf ve isciler ile bir araya geldi 2
iDEVA Partisi Van İl Başkanı Erdinç Peker

Konuşmasının devamında işçilerin yaşadıkları sorunlara değinen Peker, “ Bizlerin niyeti size iş vermektir. Buradaki arkadaşlarımızla konuştum, hiç birinin düzgün bir işi yok. Bir gün çalışıyor, on gün eve ekmek götüremiyorlar. Yıllardır devam eden bu hükümdarlığa artık son vermemiz lazım. Bunu el birliğiyle yapmamız lazım. Sizler bizlere destek olacaksınız, bizler de inşallah bu kötü düzeni bozacağız” şeklinde konuştu.

Peker konuşmasını şu sözlerle bitirdi: “’Birçok arkadaş bize şunları söylüyor ; ‘Ben devletten yardım aldım, acaba keserler mi ?’  Hiç kaygınız olmasın, devlet şu an sizlere verdiği yardımlardan vergi kesiyor. Sizleri kandırmaya çalışanlara inanmayın. Bizler geldiğimiz zaman, Ali Babacan bu hükümeti kurduğu zaman yapılan yardımların daha fazlası sizlere verilecek ve yapılan yardımlardan kesilen vergiler kaldırılacak. Bunları unutmayın, korkmayın, insanların sizleri kandırmasına da müsaade etmeyin. Buradaki işçi kahvesine uğramayanımız yoktur, hepimiz birbirimizin halini anlıyoruz. Sizler ne sıkıntı yaşıyorsanız emin olun ki bizler de aynısını yaşıyoruz. Bu problemleri biliyoruz ve yine bu problemleri beraber çözeceğiz. Sizlere düşen tek bir iş vardır o da bize destek olmak. Bize de düşen sizi hiçbir zaman unutmamak.’’

Serhat News

(lg)

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
DEVA Partisi Van’da esnaf ve işçiler ile bir araya geldi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir