Deva Partisi’nden Serhat News’e ziyaret

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DEVA Partisi Van İl Başkanı Av. Erkan İrven ve beraberindeki heyet Serhat News büromuzu ziyaret etti.

DEVA Partisi Van İl Başkanı Av. Erkan İrven ve beraberindeki heyet ile Serhat News bürosunu ziyaret etti. Ziyaret sırasında, Yargıtay 3. Ceza Dairesi, tutuklu TİP Hatay Milletvekili Can Atalay için “hak ihlali” kararı veren Anayasa Mahkemesi (AYM) üyeleri hakkında suç duyurusunda bulunması ve Sansür Yasası maddeleri hakkında açıklamalarda bulundu. Sansür Yasası olarak kabul edilen düzenlemelerin kesinlikle iptal edilmesi gerektiğini dile getiren İrven, ilgili maddesinin basın özgürlüğü önünde büyük bir engel olduğunu dile getirdi.

Deva Partisi'nden Serhat News’e ziyaret - deva partisi 4

İrven, Yargıtay 3. Ceza Dairesi, tutuklu TİP Hatay Milletvekili Can Atalay için “hak ihlali” kararı veren Anayasa Mahkemesi (AYM) üyeleri hakkında suç duyurusunda bulunmasının ülkede hukukun geldiği noktayı gösterdiğini de belirtti. İrven, “Bu karara karşı ortak mücadele etmemiz gerekiyor. Hukuk için ülkemizin geleceği için herkesin üzerine düşeni yapması lazımdır” dedi.

Deva Partisi'nden Serhat News’e ziyaret - deva partisi 3

DEVA Partisi heyetine ziyaretten dolayı teşekkür eden Serhat News Yazı İşleri Müdürü Zelal Sahidenur Sari ise, özgürlükler için ortak mücadelenin şart olduğunu dile getirdi.

Deva Partisi'nden Serhat News’e ziyaret - deva partisi 1

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Deva Partisi’nden Serhat News’e ziyaret

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir