Enerji Bakanı Van’a geldi: Kent trafiği felç oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Enerji Bakanı Van’a gelerek bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Bakanı’nın kente gelişiyle trafik felç oldu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Van’da gelerek temaslarda bulundu. Bayraktar’ın gelişi öncesi kentte her cadde-sokağa güvenlik güçleri konumlandırılırken, trafiğin felç olması dikkatlerden kaçmadı. Van’daki temasları kapsamında bir otelde düzenlenen “Sivil Toplum Örgütleri Buluşması” programına katılan Bayraktar, enerji ve tabii kaynaklar alanında Van’ın ihtiyaçlarını masaya yatıracaklarını söyledi.

Türkiye Yüzyılı’nı enerjinin de yüzyılı yapmanın hedefinde olduklarını belirten Bayraktar, her toplantıda, her platformda Van ile ilgili hedefleri paylaşmaya devam edeceklerini kaydetti.

Enerji Bakanı Van’a geldi: Kent trafiği felç oldu - AA 20230818 31947411 31947406 ENERJI VE TABII KAYNAKLAR BAKANI BAYRAKTAR VANDA TEMASLARDA BULUNDU
AA

Daha sonra AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığınca Edremit Kent Meydanı’nda düzenlenen “Gençlik Buluşmaları” etkinliğine katılan Bayraktar, gençlerle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bayraktar, son olarak Uygulama Oteli’ndeki “Basın Buluşması” programında bazı yerel ve ulusal basın kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Enerji Bakanı Van’a geldi: Kent trafiği felç oldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir