Erdoğan’ın Van mitingi öncesi kentte hayat durma noktasına geldi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van’da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mitingi dolayısıyla alınan uygulamalar nedeniyle hayat durma noktasına geldi. Yolların kapatıldığı kentte yurttaşlar ise yürüyerek gitmek sorunda kaldı.

 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün partisinin Van Beşyol Meydanında yapacağı miting öncesi kentte olağan üstü önlemler alındı. Kent merkezine çıkan tüm ana yollar araç trafiğine kapatıldı. Gece saatlerinden itibaren park yapan araçlar ise çekicilerle kaldırıldı. Kent merkezine gelen ya da kent merkezinden çıkan toplu taşıma araç güzergahları değiştirildi. Yolun yarısında indirilen vatandaşlar kilometrelerce yürümek zorunda kaldı.

YSK kararı uygulanmadı

 

Van İl Seçim Kurulu’nun, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) ve diğer partilerin reklam billboardlarının sökülerek üzerine AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’ın afişlerinin asılmasına ilişkin verdiği toplatılma kararı uygulanmadı. İl Seçim Kurulu’nun kararının uygulanması yerine DEM Parti’nin ücretlerini ödeyerek kiraladığı kentteki diğer reklam panolarının büyük bölümü de dün gece sökülerek yerine AKP ve Erdoğan’ın afişleri asıldı.

 

Serhat News

Tepki Ver | sinirli1
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Erdoğan’ın Van mitingi öncesi kentte hayat durma noktasına geldi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Avatar

    Allah’ım sen biliyorsun. Bizi bunlardan kurtar tez zamanda

    Cevapla